Steg-for-steg instruksjoner om hvordan du installerer et gjerde

June 15

Steg-for-steg instruksjoner om hvordan du installerer et gjerde


Det finnes flere typer gjerder tilgjengelig --- kjedeleddet, vinyl og tre. Tre gjerder er den mest populære stil, og selges i prefabrikkerte stykker som gjør installasjonen enkel. I en ettermiddag kan du installere et vakkert tre gjerde i hagen din.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale kraftselskap på 888-258-0808 å ha noen nytte linjer i hagen din begravet.

2 Grav den første Stolpehull. Start Stolpehull ved å lage en 10-tommers bred sirkel med en spade. Bruk en Stolpehull digger å grave hullet 32 ​​inches dyp. Bruk en graving bar for å fjerne eventuelle store steiner som blokkerer din vei.

3 Plasser et innlegg i hullet. Spade jord rundt innlegget til den når 8 inches fra bunnen av hullet. Plasser et nivå langs siden av innlegget for å sikre at det er enda. Bruk en stamping bar til tett kompakt jord rundt stangen og hold det på plass. Plasser 8 flere inches av jord inn i hullet. Bruk stamping bar komprimere jorda. Gjenta til hullet er fylt.

4 Bruk en liten spiker eller tack å feste en murer linje 5 inches over bakken på forsiden av den første stang. Bruk et målebånd for å måle lengden mellom det første innlegget, og det første hjørnet av gjerdet, som vil avgjøre plasseringen for andre gjerdestolpe. Markere den første hjørnet av gjerdet ved å plassere en eierandel i bakken. Pakk mason linjen tett rundt bålet.

5 Mål avstanden fra den første gjerdet panelet. Bruk målebånd for å måle lengden av gjerdet panelet. Mål en plass i bakken fra det første innlegget til slutten lengden av gjerdet panelet. Sette inn en skrue i bakken for å markere stedet.

6 Sett den første gjerdet panelet på plass. Plasser gjerdet panelet slik at bunnen er to til fem inches av bakken og toppen er nivå. Bruk en elektrisk skrutrekker for å skru 2½-tommers-lange skruer gjennom gjerdet panelet og inn i gjerdestolpe for å koble de to delene.

7 Plasser en trekloss på den andre enden av gjerdet panel for å holde den i oppreist stilling.

8 Installer andre gjerdestolpe.

9 Bruk en elektrisk skrutrekker for å skru 2 ½-tommers lange skruer gjennom toppen og bunnen av gjerdet panelet og innlegg, sikre dem sammen.

10 Installer første gate innlegg. Start gate innlegg ved å lage en 10-tommers bred sirkel med en spade. Bruk en Stolpehull digger å grave hullet 32 ​​inches dyp. Bruk en graving bar for å fjerne eventuelle store steiner som blokkerer din vei.

11 Plasser en gate innlegg i hullet. Fyll hullet etter de samme instruksjonene for gjerdestolpe hull.

12 Bruk en elektrisk skrutrekker og 2½-tommers lange skruer for å feste den første porten panelet til siste installerte gjerdet panel.

13 Mål bredden av den båndformede portstykket. Marker denne målingen på bakken og begynner ved første gate innlegg og slutter der andre gate innlegg vil bli plassert.

14 Installer andre gate innlegg.

15 Installer neste gjerdet panelet ved hjelp av en elektrisk skrutrekker og 2½-tommers skruer for å feste panelet til andre gate innlegg.

16 Place to trekiler under gate panelet for å plassere den innenfor porten innlegg, sikre gate panelet er selv med gjerde paneler.

17 Bruk en skrutrekker til å skru hengslene av porten panelet til porten innlegg.

18 Bruk en hammer å spiker caps gate på toppen av portstolper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com