Hvordan lage en blå Atlas Cedar Look Like a Giant Bonsai treet

June 14

Hvordan lage en blå Atlas Cedar Look Like a Giant Bonsai treet


De blå atlas sedertre arter som best kan formet som en bonsai treet kalles den gråtende blå atlas sedertre (Cedrus Atlantica "Glauca pendula"). Treet har grasiøst hengende grener, blå nåler og smidig stammen, som kan trenes til å danne uvanlige vekst former, inkludert en stokk form, spiraler eller kurver. Treet kan også trenes til å spre sine hengende lemmer horisontalt. Barnehager ofte bære gråtende blå Atlas sedertre som allerede vokser i uvanlige former.

Bruksanvisning

Valg av tre

1 Velg en liten gråtende blå atlas sedertre. Vurdere å handle på en barnehage som spesialiserer seg på trær for å finne et bredere utvalg av former og størrelser. Sjekk treets lemmer for smidighet fordi trening en gråtende blå atlas sedertre krever gradvis bøye treet i ønsket fasong uten å bryte stammen eller lemmer.

2 Finn dine gråtende blå atlas Cedar utendørs i et område som gir full Søn Bruk hagen eller potting jord egnet for trær. Sørg for at jorda du bruker vil renne riktig, eller treet vil ikke trives. Hvis du trener din gråtende blå Atlas sedertre å spre seg over et espalier, sikre at strukturen vil bære vekten av treet når det er fullt utvokst. Gråtende blå Atlas sedertre kan oppnå en høyde og bredde på 15 til 20 fot, avhengig av hvordan de er trent. Således sikre treet vil ha nok plass når det er modent og i den ønskede form. gråtende blå Atlas sedertre er langsomt voksende trær, og oppnå full effekt av formen du ønsker sammen med betydelig vekst kan ta flere tiår.

3 Plasser en innsats ved siden av stammen av gråtende blå atlas sedertre. Bruk bungee ledninger eller hage bånd til sikkert vikle deler av treet du trener inn de ønskede posisjoner mot bålet ved siden av treet i bagasjerommet. Ikke pakk for stramt eller skåret i treets bark. Fokus på treets spenning når du bøyer den; bøyd for langt kan føre til brekkasje.

4 Inspiser treet en gang i uken. Sjekk sin fuktighetsnivå, og inspisere innpakning materiale for å sikre at det er trygt og ikke skade treet. Juster båndene mot bålet eller annen opplæring rammeverk som er nødvendig for å oppmuntre treet til å vokse på ønsket måte.

5 Bruk beskjæringssaks eller konkave clippers å fjerne uønskede grener fra gråt blå atlas sedertre, men unngå overpruning, som kan sjokkere treet og ødelegge dens naturlig drapering utseende. Beskjære treet slik at den har en ledende stammen; fjerne suckers eller grener som vokser vertikalt og oppover fra stammen. Etablere en eller flere horisontale grener, og knytte dem til en horisontal støtte for å fremme en rett vinkel eller "T" -form. Du kan også trene en gråtende blå atlas sedertre å spiral rundt en sentral stake. Bøy treet rundt en sentral innsats, og bind den på flere steder for å opprettholde spiral rundt bålet. Bytt ut bånd og stake som nødvendig under opplæringsprosessen.

Hint

  • Omgi bunnen av dine gråtende blå atlas sedertre med flere inches av bark mulch for å beskytte sitt rotsystem under ekstremt kaldt eller varmt vær.
  • Gjødsle treet tidlig på våren før den nye veksten starter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com