Hvordan fikse en garasjeport som har bøyd spor

January 27

Bent spor på garasjeporten trenger umiddelbar reparasjon for å få døren fungerer som den skal. De fleste spor skade skjer med de vertikale skinnene som festes til veggen i garasjen døråpningen. Tilfeldigvis treffer sporet med verktøy, plen utstyr eller til og med bilen bøyer braketter eller sporet, noe som gjør det vanskelig for døren rullene til å operere fritt når du åpner og lukker døren. Fikse en garasjeport som har bøyde spor må kanskje noen spor erstatning, avhengig av omfanget av skaden.

Bruksanvisning

1 Åpne garasjeporten til bunnen av døren er forbi sømmen mellom den vertikale skinnen og kurven av den horisontale skinnen. De to sporene delta med et flagg brakett som også bidrar til å opprettholde trykket i fjærene.

2 Sett et par skrustikke grep rundt forkanten av den horisontale skinnen rett under bunnen døren roller. Håndtakene på skrustikke grep skal peke mot midten av døren. Plassere et annet par av skrustikke griper under valsen på den motsatte side av døren.

3. Plasser klo av en hammer over toppen av den bøyde braketten, hvis skaden er til braketten i stedet for sporet. Trekk hammer til venstre eller høyre etter behov til braketten er så rett som mulig.

4 Fjern sporskruene som fester vertikale skinnen til veggbrakettene med en pipenøkkel til å fjerne bøyd spor. De fleste produsenter bruker en flat-head bolt gjennom sporet og braketten, sikret med en mutter. Noen produsenter bruker popnagler. Hvis sporet har popnagler, bore naglene ut en 7/16-inch boret. Ikke fjern sporbraketter eller flagget brakettene fra veggen.

5 Bøy spor rett med en tang eller hammer som nødvendig. Hvis sporet er bøyd utover reparasjon, kjøpe et nytt stykke rett vertikal spor. Utskifting spor er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og garasjeport forhandlere.

6 Fest sporet til veggen og flagg brak med den rette siden av sporet peker mot veggen. Sporet har en rett vinkel side og en buet side. Bruk 1/4-tommers flat-head sporskruene med nøtter for å sikre spor til brakettene. Boltehodene må være i flukt med innsiden av sporet med gjengene stikker ut gjennom spor parentes. Stram mutterne til de er stramt bare hånden.

7 Hold garasje døren åpen og slipper skrustikke grep fra sporet. Senk døren sakte, guiding valsene gjennom den vertikale skinnen. Skyv sporet mot veggen til forsiden av døren er 1/8-tommers fra døren stopp. Trekk til sporskruene sikkert med pipenøkkel.

Hint

  • Koble døren fra døråpneren, hvis du har en automatisk døråpner. Det er en utløserkabel hvor døren arm kobles til åpneren tralle. Trekk tauet for å slippe døren.
  • Ikke forsøk å reparere de horisontale spor. De horisontale spor å støtte spenningen i fjærene. Kontakt en garasjeport serviceforhandler hvis de horisontale skinnene har skader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com