Slik feilsøker en Wedgewood RV Oven

December 30

Rekreasjonskjøretøy (RVs) som camper trailere og "femte hjul" gi reisende som har et ønske om å utforske landet med noen av de goder de har blitt vant til hjemme. Mange RVs, for eksempel, er utstyrt med kokeplater og andre hvitevarer. Atwood Mobile produsenter Wedgewood RV ovn modeller, som opererer på LPG. Feilsøking problemer med ovnen selv kan spare deg for en samtale til RV forhandler eller Atwood Mobile for service.

Bruksanvisning

1 Kontroller for å se om du har blitt blokkerer ventilasjonen på toppen av ovnen mens matlaging, noe som fører til matvarer for å brenne på bunnen eller koker ujevnt, eller til og med gjør at piloten lys ut. Dersom ventilasjonen ikke er blokkert, er termostaten defekt og må skiftes ut.

2 Kontroller termo, en ventil ved siden av ovnen pilot lys montering, for en sikker passform. Hvis det begynner å riste, justere den for å feste den.

3 Inspiser ovnen brenner åpning for blokkeringer. Med gassen slått av, kan du bruke en bomullsdott dyppet i teknisk sprit for å rense fett eller rusk fra åpningen. Slå gassen igjen, tenne ovnen pilot lys og skru på ovnen for å sjekke om brenneren fungerer som den skal.

4 Undersøk ovnen brenner flammen. Hvis den er for lav, skal gassledningen for en lekkasje og ringe en LP gass tekniker for å sjekke integriteten av gassregulatoren. Hvis det er for høyt, kan du ringe propan tekniker for å sjekke gassregulatoren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com