Land dekorere Colors

March 12

Land dekorere Colors


Country stil dekorere kan brukes i alle områder av landet, alle typer hjem. Dette dekorere tema handler om å sette sammen enkle elementer som vanligvis finnes i landet hjem. Farger som finnes i landet hjem kan spores tilbake til de fargestoffer og pigmenter som var tilgjengelige under enklere tider i amerikansk historie.

dempede nyanser

Naturlige pigmenter ble brukt i utviklingen av maling som ble brukt i den originale land innredning, noe som betyr at fargene var mer dempet og mindre farge forankret. Ganske ofte, var fargene som brukes i et hjem skapt av hus ved hjelp av fargestoffer som han hadde på hånden, slik at fargene hadde en mer primitiv utseende enn en masseprodusert farge. Hver hjemmelaget batch var litt annerledes, noe som gir veggene en "behandlet" utseende. Dette ujevn effekt er opprinnelsen for noen av veggen behandlinger som forblir favoritter i landet stil hjem i dag, for eksempel farge vask.

Vegger som bakteppe

Veggene er den kunstneriske bakgrunn av en landlig stil hjemme, tradisjonelt dekket i lysere nyanser av blått, gult eller grønt, beige, brun eller krem. Fordi elementer i original hytter ble ofte brukt, men godt bevart, de ofte hadde en "gammel" utseende som huseiere forsøke å gjenskape i dag gjennom disse dempede fargetoner. Annet enn sprut av levende aksentfarger, moderne landstil hjemme har farger som ser ut som om de har vært på plass i år.

Tradisjonelle Farge Tilgang

Lyse, primær farger er innført gjennom tilbehør som veggen kunst, kaste puter, vaser og sofa kaster. Vanlig i landet innredning introduserer levende rød, hvit og blå elementer i en helårs feiring av Americana. Selv blomsteroppsatser inkludere disse dypt-mettede nyanser. Mørkere nyanser av dempet veggfarger gjøre dramatiske tilskuddene gjennom møbelstoff og draperier.

utendørs innflytelse

I et land stil hjem huseiere bør bringe naturen inn i interiøret plass gjennom bruk av grøntområder. Vines drapert rundt vinduer, vindus hage bokser, levende blomster, Topiary og frisk frukt som vises i en stor bolle alt introdusere elementer av naturen inn i innredningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com