Hvordan selge en antikk Oliver traktor

February 8

her er ingen mangel på Oliver traktorentusiaster, men du vil være sikker på at du selger din for en rimelig pris, for både deg og kjøperen. Her er hvordan du kan selge en antikk Oliver traktor og få mest mulig ut av salget.

Bruksanvisning

1 Gi Oliver traktoren gang over. Identifisere hvilken tilstand traktoren er i før du setter den opp for salg. Kontroller motor og om det er i brukbar stand. Bestemme alderen hvis du ikke allerede vet. Oliver traktorer ble produsert som starter i 1930 med firesylindret 18-28 og overtatt av den hvite selskapet i 1960.

2 Sjekk tenkt rente. Nå som du har utdannet deg selv om alder og tilstand av Oliver traktor, gå og se på hva andre med tilsvarende alder og betingelsene for Oliver traktorer selge for. Gå til bygg og anlegg auksjoner og forskningssidene som AntiqueTractors.com.

3 Bestem metode for salg. Online auksjoner er vanligvis den mest bred spredning publikum og den minst kompliserte måten å selge en traktor, men du kan få en bedre pris på en levende gård auksjon eller gjennom en direkte privat salg. Bestem hvilken metode for salg vil fungere for deg og din situasjon.

4 Annonser ditt Oliver traktor, spesielt uansett hvilken metode for salg du velger. Spesielt annonsere Oliver navn slik at du får de som kjøper og samle Oliver traktorer.

5 Sørg for at du får en signatur på en regning for salg, slik at du kan beregne din skatt nøyaktig ved utgangen av året. Et salg av denne art, spesielt hvis du ikke har noen oversikt over utgiftene på traktoren din, er strengt inntekt. En signatur på en regning på salg gir deg også oversikt over overføring av eierskap og ansvar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com