Den raskest voksende planten som du kan vokse i en Pot

February 5

Den raskest voksende planten som du kan vokse i en Pot


Den raskest voksende plante i verden er bambus som kan dyrkes i en container eller gryte. Det har blitt registrert økende 47,6 inches på en enkelt dag, ifølge amerikanske Bamboo hjemmeside.

betraktninger

Selvfølgelig vil den gjennomsnittlige bambus plante som vokser i en pott ikke vokse 47 inches i en dag, enten holdes innendørs eller utendørs. Den rekord bambus ble trolig dyrket under optimale forhold utendørs med gode sol, vann og grunnforhold. En bambus dyrket i en gryte kan fortsatt vokse raskt, men størrelsen på den potten begrenser plantens vekst; container-dyrket bambus opphører vekst på ca 15 fot høy.

Identifikasjon

For å identifisere en eksakt stamme av bambus, ta kontakt med en bambus spesialist. Det er anslått å være rundt 2000 varianter registrert så langt. Det er gunstig å få en spesialist mening fordi ulike varianter vokse på ulike priser.

Misforståelse

Anlegget markedsført som Lucky Bamboo, som ofte plantet i en gryte eller vase med vann og dekorative steiner, er relatert til sann bambus. Dette anlegget er en potteplante i Dracaena familien. Det krever forskjellig stell og vil ikke vokse nesten like raskt som bambus vilje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com