Grunne Root stauder

January 27

Grunne Root stauder


Stauder er planter som lever i minst 2 til 3 år. Grunne røtter stauder er lite vedlikehold planter med flere røtter som vokser nær jordoverflaten. Det er mange grunne røtter stauder.

typer

Grunne rotfestet stauder inkluderer lilla loosestrife (Kattehale), ryllik (Achillea millefolium) og egyptiske løk (Allium proliferu L.). Den lilla loosestrife er innfødt til Europa med ca 50 stammer. Yarrow tar 2 år å modne og er innfødt til Europa. Egyptiske løk er høst sesongen stauder som oppsto i den nordlige halvkule.

vekstforhold

Stauder med grunne røtter krever en tomme av vann per uke. Når nedbøren er sparsom, ved hjelp av en soaker slange gjør det mulig for planten å få riktig mengde fuktighet. Grunne røtter stauder trenger lys bioklipp, så tung bioklipp forårsaker disse typer planter til å kvele og dø.

Bruker

Grunne røtter stauder plantet over septisk tanker eller avløp felt hjelpe skjule plassering av skjemmende utstyr. Gartnere bruker grunne røtter stauder for ground. Noen grunne røtter stauder, som løk, er spiselige og vokst som jordbruksprodukter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com