Badekar Drain Installasjon

December 27

En avløpsinstallasjonsprosjekt bad kan være uunngåelig hvis det er korrosjon og konstant tilstopping. Det som er bra er at bad tappe forsamlinger ikke koste mye penger. Hvis du setter i en ny badekar, blir jobben enda enklere. Hvis du aldri har installert en kar avløp før, vær oppmerksom når du demonterer eksisterende karet renne for å få en visuell av grunnlaget oppsett. Nedenfor er noen tips for å lette installasjonen.

Velge en Drain

Det er et bredt utvalg av badekar avløp å velge mellom. Noen avløp krever at du manipulere avløpet til å stoppe vannet; andre avløp krever bruk av en tur spak, slik som et stempel og pop-up avløp. Trip spaker er plassert over sluket. Badekar avløp kits er tilgjengelig i en rekke materialer og utførelser. De fleste standard avløp er laget av PVC. Du kan også kjøpe bade avløp i nikkel, krom, kobber, messing og polert messing.

Installere Drain

Hvis du kobler til en ny kar, kan du installere overløp og avløpsenheten før du setter karet på plass. Hvis karet ikke har vært flyttet på en stund, kan du være i for en utfordring. Med litt tålmodighet og følge noen av strategiene nedenfor, vil prosjektet bli en suksess.

Start med å sette sammen drain-avfall-overløp med overløp. Ikke trekk til mutrene. Dette er for å gi deg en følelse for hvor du kanskje trenger å gjøre justeringer for å få riktig passform. Når du er klar for sluttmontering, start med overløp. Den store sorte Pakningen passer til konturen av overløpet, og må passe tett overløpsåpningen øverst baksiden av karet. Den vertikale lengde på 1 ¼ tommers rør fører fra overløp til sanitær tee eller renne hull.

Før du installerer avløp badekar, kobler turen spaken / avløp montering. Følg produsentens spesifikasjoner for å installere enheten. Ved montering av utløserstang komponenter, ikke stram tilkoblingene. Dette vil lette foretar justeringer underveis. Koble løftestang til overløpsdekkplaten og koble stopperen til løfteren stangen. Sørg for at turen spaken og stopper driver uhemmet når du teste den.

Nå kan du koble til og forsegle karet avløp tailpiece. Sett en perle av kitt rundt avløpsflensen og tråkker flensen inn i dreneringsåpningen. Kitt vil gi en vanntett forsegling rundt sluket. Ved montering av rør og gjøre endringer, sørg for at du ikke klippe dem for kort. Hvis rørene er for lang, kan du alltid gå tilbake og trimme dem til du får riktig passform. Vær tålmodig med denne delen av prosessen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com