Hvordan legge ved en mobil til en konvertible crib

May 18

Hvordan legge ved en mobil til en konvertible crib


En mobil er en del av klassisk barnehage innredning. Mobiler har blitt festet til cribs i flere tiår for både underholdning og for å berolige babyer. Konvertible Cribs har ofte tykkere rekkverk som gjør det vanskelig å feste en mobil. Heldigvis finnes det et par forskjellige ting du kan prøve å legge ved en mobil til et konvertibelt crib slik at barnet ikke trenger å gå uten denne barnehagen tilbehøret.

Bruksanvisning

1 Skru av mobilen vedlegg innlegget og knott stykke. De fleste mobiler kommer med et vedlegg stykke som kommer fra hverandre for å gå inn på sengen og deretter skruer sammen igjen for hånd for å justere til sengen. Dette kalles et innlegg og knott stykke.

2 Fest mobilen til siden av det konvertible crib heller enn foran eller bak (hva som vil bli den hodegjerde og fotbrett). Hvis du bruker en mobil som har et stykke som skruer sammen der den festes til sengen, vil dette være det beste stedet for det.

3 Skru mobile festestykket sammen igjen, og pass på å skru den så stramt som mulig. Du vil ha en sikker passform, slik at den ikke kan løsne og falle på babyen.

Hint

  • Hvis mobilen din ikke er den typen som er beskrevet og er i stedet en clip-on type som ikke passer din konvertible crib, vurdere å kjøpe en universell erstatning klemme for barneseng mobil. Universell erstatning klemmer bruke gummigripelister for å bidra til å sikre mobilen din og arbeide med de fleste av konvertible Cribs, samt tradisjonelle Cribs.
  • The American Academy of Pediatrics viser at hengende crib leker som mobiler bør være ute av babyens rekkevidde og bør fjernes når barnet kan presse opp på hendene og knærne eller når barnet fyller 5 måneder gammel fordi mobiler kan være en kvelning fare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com