Hvordan bygge en vertikal Blind Tract

November 13

Hvordan bygge en vertikal Blind Tract


Lamellgardiner kan skyves ut av ordningen av kjæledyr, barn og vind fra et åpent vindu. I motsetning til horisontale persienner, er lamellgardiner bare festet på toppen, så den nederste delen av blinds kan svinge fritt. Som et resultat, kan de bli fanget opp på vinduskarmen eller i gardiner, noe som resulterer i en rotete utseende. En hjemmelaget vertikal blind kanalen vil holde blinds i vertikal posisjon, selv når vinduet er åpent. Et styre av tre trim vil utgjøre veiene, så velg en trim mønster som koordinerer med vinduskarmen eller i nærområdet støping.

Bruksanvisning

1 Mål bredden på den vertikale persienner 'spor på toppen av vinduet. Den samme måling vil bli brukt for skrift på bunnen.

2 Merk av målingen på trim bord. Marker målingen med en blyant.

3 Så trim kortet til samme bredde som den vertikale persienner, ved hjelp av blyant mark som en veiledning.

4 Sand kuttet enden av trim brettet for å fjerne splinter og å glatte kanten.

5 Vend tre trim brettet slik at baksiden vender mot taket. Plasser to, fire-tommers brede "U" parentes ved hver ende av trim brettet og plassere en tredje brakett i midten av brettet. Konsollene bør plasseres slik at de er fullstendig skjult bak trim styret hvis du skulle se på det fra forsiden.

6 Fest en "etappe" av "U" brakett på baksiden av trim brettet med skruer. Bunnen av "U" skal være i flukt med og vinkelrett på tre trim brettet. Den andre "ben" av "U" skal skrus fast til veggen eller til den nedre del av vinduskarmen. Fest alle tre brakettene til baksiden av trim brettet. Bruk små skruer som er kortere enn tykkelsen av styret for å unngå å kjøre inn skruene gjennom fronten av trim brettet.

7 Monter trim brettet langs bunnen av vinduet. Bunnen av trim brettet skal være på samme nivå som eller litt lavere enn den ende av de loddrette blind paneler. Bruke en skrue pistol for å kjøre skruer gjennom den annen arm av "U" brakett og inn i veggen eller den nederste delen av vindusrammen. Den åpne del av hvert "U" skal vende mot taket.

Hint

  • Hvis de blinde stikke mer enn 4 inches fra veggen, kan du bruke litt bredere parentes.
  • Egnede "U" parentes kan bli funnet i persienner delen av jernvarehandelen. Disse monteringsbrakettene er vanligvis brukt for å henge den vertikale persienner stangen øverst i vinduet.
  • Dersom det er ønskelig, male trim styret før montering.
  • Denne vertikale blind-tarm-kanalen er ikke egnet for persienner som dekker dører. Blindene må få lov til å henge fritt på en dør, ellers vil du måtte gå over kanalen mens du går gjennom døren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com