Miljø Trengs for Aloe Vera planter å overleve

September 25

Miljø Trengs for Aloe Vera planter å overleve


Aloe vera (Aloe barbadensis) har vært dyrket i over 6000 år for sine medisinske egenskaper. I oldtiden ble det dyrket i Afrika, Hellas, Roma, Egypt, India og Kina. Planten vokser 12 til 24 inches høy og produserer saftige, lancet formede blader og rørformet, gule blomster. Aloe vera er en lav-vedlikehold anlegg. Gi det de rette forholdene, og la den klare seg selv.

Temperatur

Native til Afrika, trenger aloe vera varme for å overleve, og tåler ikke frost. Den vokser utendørs året rundt bare i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 10 til 12, hvor nattemperatur aldri faller under 40 grader. I løpet av sommeren, kan det tolerere nightime temperaturer på 50 grader. Hvis du bor utenfor USDA sone 10 gjennom 12, anlegg aloe vera i potter. Flytt potter utendørs om sommeren, og bringe dem inn før den første frosten.

Sollys og fuktighet

Aloe vera vokser og blomstrer best i full sol, selv om det tåler delvis skygge. Potteplanter bør plasseres i en lys, solrik vindu med en sørlig eller vestlig eksponering. Aloe vera trives i ørkenmiljøer og tåler tørke. Du er mer sannsynlig å drepe den ved overwatering det enn ved underwatering. Vann ikke mer enn en gang per uke, og la jorda tørke helt ut mellom hver vanning. Hvis du bor i et område med regnværs somre, holder aloe vera på en overbygd veranda, eller flytte den for å beskytte den mot regn.

Jord

Aloe vera vokser best i sand, godt drenerende jord med en lys tekstur. Utendørs, endre jord med grus grus, torv mose eller grov sand for å lette den. For potteplanter, bruk en lett potting blanding som inneholder perlite, sand eller grus. Du kan også bruke et kommersielt forberedt potting blanding for kaktus. Aloe Veras tolerere dårlig jord, men de vil vokse raskere med moderat fruktbarhet. Gjødsle aloe vera planter om våren med en spiseskje 10-40-10 gjødsel.

Sykdommer og skadedyr

Når aloe vera planter har de riktige vekstforhold, er det mindre sannsynlighet for å oppleve insekt og sykdom skadedyr. Root råte, den vanligste sykdommen av aloe vera, kan forebygges ved å gi godt drenering, sandholdig jord og holde det på den tørre siden. Mealybugs og skala noen ganger søke aloe vera, spesielt de som dyrkes som potteplanter. Mealybugs er små insekter med en bomulls utseende. Skala insekter form i kolonier som vises som utvekster på bladene. Både suge saft fra aloe vera blader, forårsaker gulnet, visner og til slutt død. Behandle disse skadedyr ved å spraye alle overflatene av bladene med hagebruk olje. Spray bladene på en overskyet dag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com