Er det normalt for en Furnace ikke å holde tritt med den kalde?

December 19

Er det normalt for en Furnace ikke å holde tritt med den kalde?


Varmen en ovn produserer bør matche mengden varme hjemmet vil tape i kaldt vær. Velge en ovn som produserer nok varme uten å kaste bort energi er en komplisert prosess som vanligvis krever en profesjonell til å inspisere hjem og ta hensyn til en rekke faktorer som påvirker et hjem oppvarming behov. Hvis en ovn ikke kan holde et hus varm, kan det være underdimensjonert eller krever vedlikehold.

ovn Kapasitet

Kapasiteten til en ovn bestemmer hvor mye varme det er i stand til å produsere. Som varmen rømming i perioder med kalde temperaturer, viser en termostat ovnen på til temperaturen når termostatinnstillingen. Hjemmet temperaturen øker i perioden ovnen er slått på, og begynner å synke så snart termostaten slår ovnen av.

Under svært kalde perioder, termostaten sykluser ovnen av og på oftere å holde tritt med varmetap. Så lenge ovnens kapasitet er høyere enn varmetapet, og de holder seg varm.

Varmetap Versus Produksjon

Mengden varme hjemmet mister avgjør hvor mye ovnen må produsere for å holde huset varmt. Hvis 50.000 British Thermal Units av varmen går tapt hver time, har ovnen til å produsere 50.000 BTU av varme bare for å holde tritt med varmetap. Hvis en høyere temperatur er ønskelig inne i hjemmet, produserer ovnen mer varme for å heve temperaturen.

Jo høyere temperatur inne i hjemmet, jo større varmetap og hardere ovnen må jobbe for å holde tritt med tap. Dette er grunnen til at du setter termostaten lavere resultater i en lavere oppvarming regningen.

Utendørs temperatur og vind

Temperaturforskjellen mellom innsiden av huset og utsiden av huset bestemmer nivået av varmetapet. Som temperaturen ute synker, mister hjemmet mer varme. Akkurat som å sette termostaten høyere årsaker ovnen til å jobbe hardere, er det samme gjelder når temperaturen utenfor synker.

Vind blåser over hjemmet resulterer i enda større varmetap, siden den litt varmere luft nær huset er raskt fjernet og erstattet med kaldere luft. Lavere utetemperatur og vindstyrken ovnen for å produsere mer varme for å holde huset varmt.

Furnace Varmeproduksjon

Et tett luftfilter betyr blåseren som flytter varm luft i hele huset må jobbe hardere og flytter luft mindre effektivt. En dårlig tett filter kan hindre en ovn fra å holde huset varmt. Selv om ovnen produserer nok varme, er det blåser ute av stand til å distribuere det selv hjemme. Bytte tett filter som regel løser dette problemet.

Valg av feil størrelse ovn som kan skje hvis ovnen selger eller installasjonsprogrammet ikke riktig bestemme hjem energibehov. Installering av en ovn med evne til å holde seg under de fleste forhold, men ikke alle, kan bety at ovnen ikke kan oppfylle varmebehovet i meget kaldt vær.

Det er ikke normalt for en ovn ikke å holde tritt med oppvarmingsbehovet i et hjem. Enten ovnen er feil, krever vedlikehold eller ikke er i stand til å produsere nok varme til å holde hjemmet varm.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com