Hvordan bli kvitt Creeping Charlie Weeds

January 11

Hvordan bli kvitt Creeping Charlie Weeds


Creeping Charlie, mens en pen nyanse av lilla, kan skape kaos på plenen og planering. Som bakken eføy, spoler snikende Charlie opp rundt plantene dine, og begrenser mengden av næringsstoffer som er tatt i. Snikende Charlies røtter deretter ta de næringsstoffene seg selv, slik at det å formere seg og ta over din eiendom. Selv om det er beryktet for å være vanskelig å drepe, å bruke eddik for å drepe snikende Charlie er veldig effektiv.

Bruksanvisning

1 Fyll sprayflaske med hvit eddik. Eddik vil helt drepe alt den berører i planteverdenen. Det reiser rett til roten og begrenser oksygen og vann inntak.

2 Section av snikende Charlie ugress fra resten av landskaps ved hjelp av et ark av plast eller en presenning til å dekke dem.

3 Påfør eddik til snikende Charlie, og pass på å bare sprøyte ugresset. Hvis du treffer andre planter, umiddelbart vaske dem av med vanning slange. Hvis fjernes raskt, vil eddik ha liten effekt på planter.

4 Vent noen dager som eddik reiser gjennom krypende Charlie stammen og inn i rotsystemet hvor den angriper med knusende effektivitet. Hele luke vil bli brun veldig fort, og du kan plukke den opp fra bakken.

Hint

  • Sprøyting en løsning av boraks er et annet hjem rette - Iowa State University referanse nedenfor gir oppskriften - selv om verken hvit eddik eller boraks er registrert ugressmidler, så bruker pass.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com