Hvordan legge ved en Shed til en Mobile Home

January 22

Du kan legge ved et skur til mobilen din hjemme. Du trenger imidlertid å vurdere de grunnleggende integritet mobilen din hjemme på forhånd. Når strukturell styrke er ikke lenger et problem, kan du følge disse grunnleggende trinnene for å feste skur til mobilen din hjemme.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvor mye plass du trenger inne i verktøyet skur. Vurdere en pre-bygget skur, eller utarbeide en plan som viser dimensjonene av en du lager selv.

2 Hell en betongplate eller ramme og bygge et tregulv for verktøyet skur å sitte på. Feste bolter rundt bunnen og inn i gulv, selv om det ved hjelp av en betongplate.

3 Kjøp pre-bygget skur eller det materiale som er oppført i henhold til din skjematisk. La den ene veggen åpen hvis du bygger det selv fordi det mobile hjemmet veggen vil fylle det tomrommet når du kobler de to.

4 Sett pre-bygget skur mot mobile hjem hvor du vil den skal være. Forsterk hjørnestolpene på motsatt side av mobile hjem for ekstra styrke.

5 Sørg for at skur kobles til ditt hjem ved hjelp av en hovedbok styret som festes til hjemmet yttervegg.

6 Caulk rundt alle områder hvor du fester skur til hjemmet eller gulv. Sjekk andre områder for mulig vann eller luftlekkasje i tillegg.

Hint

  • For å unngå en ubehagelig overraskelse, dobbeltsjekke byggeforskrifter i ditt område for å være sikker på at du kan bygge skur fra grunnen av. Ellers må du kjøpe en pre-bygget skur.
  • Pass på at du gjør eller kjøpe skjulet høy nok til å feste den til veggen studs og tverrgående boards.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com