Hvordan bygge et hus med skipscontainere

January 27

Hvordan bygge et hus med skipscontainere


Containere transportere verdens handel, men ofte skaper miljøproblemer når deres bevegelige dagene er over.

Så hva gjør du med forlatte containere? I dag, du bygger et hus. Brukte containere sammen som byggeklosser for å møte ulike boligbehov, fra midlertidig husly til luksus strand hus. Robust, rimelig og miljøvennlig, er et hus bygget med metall containere en idé hvis tid er kommet.

Bruksanvisning

1 Design utformingen av beholderen huset. Erfarne gjør-det-selv bør være i stand til å takle en enkel ett eller to-container designprosjekt, men komplekse konstruksjoner trenger en bygning profesjonell. Den gode nye er flere arkitekter og utbyggere er spesialisert på cargo-container arkitektur, med planer og ferdige kits som allerede er tilgjengelig.

2 Finn lokale frakt container forhandlere for containere. Vanligvis brukte containere kommer i to størrelser - 40 av 8 med 8,5 fot og 20 med 8 med 8,5 fot - og koster fra $ 1000 til $ 3000 hver. Pass på at den endelige prisen inkluderer transportkostnader til byggeplassen.

3 Bygg en hevet fundament ved hjelp helles betong eller blokkere fundamenter med masse armeringsjern for å gi en solid base. Embed stålplater i stiftelsens hjørner.

4 Flytt beholderne på plass med en kran. Weld container hjørner til stålplatene allerede innebygd i fundamentet. Også sveise sammen skjøtene hvor to beholdere møtes.

5 Cut åpninger for dører og vinduer ved hjelp av en plasma metall cutter. Fjern sidevegger hvor beholderne møtes for å skape større indre områder (eller gjøre kutt før beholderne er plassert på fundamentet).

6 Fullfør interiør etterbehandling følgende tradisjonelle hus byggeskikk. Ramme dører, vinduer og innvendige vegger ved hjelp av tre eller metall rammer. Legg isolasjon mellom de utvendige og innvendige vegger eller bruke en spray-on keramisk isolasjon, innvendig og utvendig. Kjør VVS og elektriske ledninger for å møte lokale forskrifter. Legg ned kryssfiner undergulv. Avslutt interiørdesign.

7 Fullfør utvendig etterbehandling ved å legge et tak (hvis det passer design) eller holde den flat for et moderne utseende. La utvendig i originalemballasjen tilstand, male containere, bruke en stucco etterbehandling eller bruk sponplater ytterkledning.

Hint

  • Sørg for å bygge et hus med containere oppfyller lokale byggeforskrifter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com