Små Closet Ideer

January 29

Små Closet Ideer


Når du arbeider med et lite skap, må du tenke om sin hensikt og hva slags ting du ønsker å lagre det. Deretter kan du bestemme hvordan du kan maksimere lagringsplass. Det er mange måter å bruke all tilgjengelig plass; du trenger bare litt kreativitet og rett forsyninger.

Formålet med Closet

Det første trinnet er å finne ut hva du ønsker å sette i skapet. Hvis du ønsker å sette klær og sko i det, trenger du et annet resultat enn om du lagrer håndklær og sengetøy eller andre diverse elementer.

Tenk på størrelsen på elementene og hvor mye plass de vil bruke. Deretter visualisere noen ekstra plass som kan være tilgjengelige. Ekstra plass vil vanligvis vises over eller under de viktigste elementene i skapet.

Bestem hva organisasjonen fungerer best

For å henge klær, du definitivt trenger en klær bar. Hvis du henger noe kort som skjorter eller bukser, se om du kan passe to barer i skapet, en bar opp høyere og andre omtrent halvveis ned. Kjøp flere elementhengere. Flere bukser kleshengere vil holde fire til fem par bukser hver, sparer verdifull skapplass. Det er kleshengere bare for flere bånd, også ,.

Du kan bruke ekstra plass på bunnen av skapet ved å installere en hylle og sette oppbevaringsbokser over og under det. Hvis du ikke har så mye plass, sette hyllene på gulvet. Det samme for plass over hengende barer; installere en hylle og bruke binger. Oppbevar out-of-sesongen elementer i disse hyllene.

Heng en sko hyllene over døren. Installer kroker for vesker, ryggsekker, vesker og skjerf enten på døren eller på en ubrukt vegg.

For å si sengetøy eller brettet klær i skapet, kjøpe et hyllesystem eller lage en selv. Hvis du har mulighet, kan du bruke justerbare hyller. Space hyllene slik at de ikke blir overbelastet. Vurdere å sette vertikale skillevegger i hyllene for å hjelpe dem å holde penere og mer organisert. Du kan også installere kuber i stedet for hyller; det ville fungere på samme måte som vertikale skillevegger.

Hold Organisert

Når du har din lagringssystemer på plass, organisere elementene. Sett som ting sammen. For eksempel legge alle dine skjorter sammen, deretter ytterligere organisere dem ved ermet lengde. Jo mer flittig du er i ferd med å holde skapet organisert, bedre bruk vil du få ut av lite skap.

Benytt deg av annen ubrukt plass i ditt hjem. Du kan kjøpe spesielle oppbevaringskasser som går under sengen og lagre elementer der. Det er en fin måte å holde hjemmet organisert og rot gratis.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com