Corner Bar Ideer i Home

January 3

Corner Bar Ideer i Home


Et hjørne bar kan være et flott tillegg til ethvert hjem og gjøre en stor samtaleemne. Det kan være lurt å skape en avslappet område hvor du og dine venner kan sitte i baren og prate over et par cocktails, eller en enkel og plassbesparende område å lagre og vise dine drinker. Du kan velge en moderne, tidsriktig design eller gå for en mer tradisjonell, koselig følelse. Uansett, det er nok av design som passer både budsjettet og den tilgjengelige plassen.

Ultra Modern

Med mindre du er omstruktureringen et helt rom i den hensikt å legge et hjørne bar, deretter bar design må passe med rommets innredning. Hvis din hjemme er innredet i en minimal, moderne stil, kan en ultra moderne bar design virkelig utfyller rommet. Guide Interior Design har et eksempel på en ultra moderne bar i Lima, Peru. Selv om dette er en faktisk bar, er det ingen grunn til at du ikke kan ta inspirasjon fra det og gjennomføre noen av sine design. Moderne spotlights og hvit bar møbler skaper en ren, moderne utseende. Glass kan også forsterke dette inntrykket, så bør du vurdere glasshyller støttet med speil. Glass murstein kommer i en rekke forskjellige farger og kan også brukes til å bygge selve bardisken.

Tradisjonell

Hvis minimal, moderne design er ikke hva du er ute etter, og deretter vurdere en mer tradisjonell stil. Mørkt trepanel, skinn dekket sitteplasser og dempet belysning fra tradisjonelle bar anheng lys vil alle bidra til å skape det koselig, rik atmosfære. Stor hjemme barer tilbyr et utvalg av tradisjonelle bar belysning alternativer, mens Barer og Krakker USA tilbyr et utvalg av tradisjonelle tre barkrakker. Det finnes flere nettsteder på Internett som tilbyr hundrevis av planer for alle stilarter av bar, selv om du har for å bli medlem for å få tilgang til planene. Alternativt vil en interiørarkitekt eller snekker kunne hjelpe deg å lage din drømmebolig bar.

Tema

Hvis du ønsker å legge til litt ekstra til den nye hjørne bar området, og deretter vurdere å velge et tema for din bar. Kanskje du ønsker å gjenskape en kjent bar som en fra 1980-tallet TV-serien Cheers, eller kanskje du ønsker å gjenskape en sjarmerende engelsk pub i landet. Dette krever nøye vurdering, forskning og planlegging; det viktigste å huske på når du gjenskape noe er at mindre er ofte mer. Begynn å legge for mye og du risikerer å lage din bar ser tacky.

Plassbesparende

Hvis du ikke har plass til en skikkelig bar og sitteplasser i hjørnet, er det fortsatt muligheter for en flott utstilling og serveringsområde. BA Stores tilbyr en rekke plassbesparende hjørne bar løsninger. Velg mellom små skap med et glass topp serveringsområde, høye hjørne enheter med oppbevaringsskap og glasshyller og frittstående enheter som kan ha avføring lagt, og tilbyr plass til to personer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com