Hvordan bruke vanlig vaskemiddel i Front Load vaskemaskin

January 6

Vaskemaskiner er en favoritt maskin av ulike grunner, men de har noen quirks som må forstås hvis de skal fungere ordentlig. Det ene er det som synes å være nødvendig bruk av høyeffektive (HE) vaskemiddel. Spesial vaskemiddel er foreslått fordi Vaskemaskiner bruker mindre vann og derfor ikke håndterer såpeskum også, så det er viktig å redusere mengden av såpeskum. HE vaskemiddel oppnår dette. Dessverre HE vaskemiddel er dyrere. Den gode nyheten er at med riktig pleie, kan du bruke vanlig eller hjemmelaget vaskemiddel med front belastning Vaskemaskiner.

Bruksanvisning

1 Reduser mengden vaskemiddel. Mange forbrukere har funnet ut at bare en ss. 1/4 kopp vanlig vaskemiddel som er nødvendig i Vaskemaskiner. Den nødvendige mengden varierer avhengig av hvor hardt eller mykt i vannet og vanntemperatur, med mykt vann og varmt vann krever mindre vaskemiddel enn hardt og kaldt vann.

2 Legg eddik eller tøymykner til vask. Både eddik og tøymyknere redusere mengden av såpeskum og derfor tillate bruk av vanlig vaskemiddel i Vaskemaskiner.

3 Bruk hjemmelaget vaskemiddel. Du kan lage hjemmelaget vaskemiddel ved å blande 1/4 bar revet Fels nafta såpe til tre kopper varmt vann og rør til den Fels nafta såpe er oppløst. Bland i en liter varmt vann, 1/4 kopp av krystallsoda og 1/8 kopp Borax til blandingen. Tillat blandingen å gel over natten.

Bruk 1/4 kopp hjemmelaget vaskemiddel i Vaskemaskiner. Den hjemmelagde vaskemiddel såpeskum svært lite, og er derfor et godt valg for Vaskemaskiner.

Hint

  • Hvis såpeskum har blitt et problem, kjøre to eller tre sykluser med noe annet enn varmt vann og eddik å tømme ut såperester.
  • Bruk av for mye vaskemiddel i Vaskemaskiner kan føre til en opphoping av vaskemiddel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com