Hvordan holde glassdører fra Lekker Air

February 21

Hvordan holde glassdører fra Lekker Air


Glassdører la utsikten fra utsiden, men de har også noen ganger la i kald luft. Dette kan vanligvis tilskrives dårlig weather. Weather sel den lille sprekk mellom døren og karmen der den møter veggen. Selv god weather slutt blir slitt ned av gjentatte bevegelser av en dør åpning og lukking. Forhindre dette ved å erstatte tetningslisten etter behov.

Bruksanvisning

1 Rengjør og tørk stoppstøping, som er festet til rammen, og dørkarmen.

2. Mål lengden av døren fra topp til bunn, og bredden av døren. Tetningslisten vil bli brukt til toppen og til begge sider av døren, ikke bunnen.

3 Skjær weather å passe toppen og sidene av døren.

4 Trykk på weather inn i sømmen langs toppen av døren hvis det er trykkfølsom stripping eller skrelle tilbake av først hvis det er selvklebende. Gjenta for de sider av døren.

5 Skjær døren feie for å tilpasses bredden på døren.

6 Skru døren feie til bunnen av døren på en høyde slik at det bare berører gulvet. Det bør dra litt langs gulvet når du åpner og lukker døren.

Hint

  • Skyveglassdørene vil ikke bruke en dør sveip på grunn av det faktum at de kjøres langs en bane. I stedet installere tetningslister langs bunnen og toppen spor mot siden av sporet. Det bør ikke forstyrre bevegelsen av døren. Ikke glem å også kjøre weather langs plass hvor døren rammen møter når den er lukket.
  • Ikke installer weather på varme eller kalde temperaturer som det kan forstyrre fit eller limet natur weather.
  • Glass er ikke en god isolator, så i sin natur, glassdører lekke mer luft enn andre typer dører.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com