Hvordan bygge Modern Spisebord

December 5

Hvordan bygge Modern Spisebord


Mange stiler av moderne spisebord er konstruert med glass eller marmor bordplater med metall ben og har en streng utseende. Tre spisebord imidlertid legge varme og sjarm til ditt hjem og er tilgjengelig i stiler som passer inn i moderne innredning. Gjør din egen spisebord lar deg tilpasse møblene stil og type tre som passer deg og ditt rom. En av tre spisebord som er 34 inches bredt med 46 inches lang med 29 inches høye vil sete fire til seks personer komfortabelt.

Bruksanvisning

1. Skjær seks stykker på 2 tommer x 6 tommer trelast 46 inches lange og kjøre dem gjennom en tykkelseshøvel inntil de er i en ensartet tykkelse på 1 1/2-inches. Monter bordplaten ved å påføre lim langs hver side av fire av delene, men bare den ene side av de to ytre stykker. Klem tre sammen med bar klemmer, fire klemmer øverst og fire over undersiden. Pass på at endene av tre er flush; om nødvendig justere tre, slik at det er flush.

2 Fjern klemmene når limet har tørket. Still ditt bord sagblad til 30 grader og bevel alle fire kanter av bordplaten. Bruk et belte sander med 100 sandpapir til sand toppen og undersiden av bordplaten. Rengjør tre med 000 stålull for å fjerne sagflis. Gjenta sliping med 180 sandpapir, etterfulgt av 000 stålull. Avslutt sliping med en palme eller mus sander å bruke 220 sandpapir, litt avrunding kantene for et ferdig utseende. Rengjør tre med 0000 stålull.

3 Skjær fire stykker av 4-tommers med 4-tommers trelast 29 inches lang tid å lage bordbeina. Bruk tabellen så å trimme trelast til 3 inches av 3 inches. Sett gjerdet på tabellen så på en to graders vinkel og taper alle fire sidene av bena. Sand bruker de samme trinnene som du gjorde med bordplaten.

4 Snu bordplaten opp ned og plassere et ben i hvert hjørne 3 inches fra kantene av bordplaten. Måle lengden og bredden mellom benene for tabellen forkle og skjære fire stykker av en-tommers med 4 tommers trelast for forkleet. Sand forkle stykker. Plasser forkle stykker sentrert mellom beina, markere sin posisjon med en blyant og klemme forkle brikkene på plass. Bruke en forsenkning bit for en # 8 skrue og bore styrehull på skrå fra baksiden av forkleet inn i toppen av bordet - 5 pilothull for lengden av bordet og 3 for bredden. Fest forkle til bordplaten med # 8 av en 1/4-tommers treskruer.

5 Plasser en bordbein tilbake i posisjon mellom forkle stykker. Beina er festet til forkle med en spenne som passer over hjørnet; stål bukseseler er tilgjengelige fra leverandører som Lee Valley på, eller du kan lage din egen ut av tre. Når brace er på plass, fest den til tilstøtende forkle sider med # 8 med 1/2-tommers treskruer. Bore et pilothull gjennom midten av båndet inn i benet. Hvis du har gjort ditt eget tre seler, bore et hull stort nok i spenne til å passe den maskin slutten av hengeren bolt. Fjern benet og skru grovgjenget skrue ende av hengeren bolten inn i benet. Monter beinet på plass, skyve den maskin enden av hengeren bolten i hullet i beinet seler og sikkert med en låseskive og mutter. Gjenta denne fremgangsmåten med de gjenværende ben. Snu bordet oppreist og bruke dine mål ønskelig.

6 Stain eller male bordet. Hvis du foretrekker det, la den naturlige fargen på tre og bare gi det seks til åtte strøk av uretan, sliping med 400 grit våt slipepapir etter hvert strøk tørker.

Hint

  • Du kan gjøre tabellen fra bartre som furu eller en hard som lønn eller eik - det er helt opp til deg. Stilen er en enkel en, men du kan endre det som passer din smak.
  • Kjøp pre-laget ben fra enkelte hjem maskinvare utsalgssteder. Et bredere utvalg av stiler kan kjøpes fra nettleverandører.
  • For å minimere muligheten for bord bukker eller vridning, kuttet fem stykker av 1 tomme med 1 tomme stropping å passe over undersiden av bordplaten. Bor pilothull og skru dem inn i bordplaten.
  • Ved sliping, alltid sand med korn av tre og holde sander bevegelse for å unngå gouging veden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com