Kan jeg drepe Weeds med salt?

December 8

Kan jeg drepe Weeds med salt?


Weeds er bane av samvittighets gartner eksistens. De er konkurrenter til næringsstoffer og vann som anlagt planter trenger for å overleve. I deres uorganisert voksende mote, de legger ingenting til hagen og er en skamplett for å se. Miljøvennlige luke mordere er metoden for valg for å minimere skader på jorden. Hjemmet er fylt med ikke-giftige ugressmidler som eddik og salt. Salt må brukes med forsiktighet for å hindre oppbygging og brenning.

Salt som en ugressmiddel

Salt kan brukes som bladpåsprøyting på ugress for å drepe dem. Det er nyttig alene eller blandet med eddik. En utvannet salt og vann er vanligvis tilstrekkelig til å drepe alle, men de dypeste røtter ugress. Kok en kopp salt og 2 kopper vann og hell i en sprayflaske. Søknaden er mest effektiv hvis det er gjort før ugresset har sådd, eller vil du ha en ny generasjon av skadedyr i en uke.

Hvordan det fungerer

Salt fungerer som et tørkemiddel, noe som betyr at det trekker fuktighet ut av hva den berører. Når det oppløses i vann, saltet trenger inn i stoma av bladene på ugress og kan sive inn i det vaskulære system til planten. Resultatet er en masseflukt av plantens livsnerven. Fuktighet vil forlate anlegget, og, som det salt reiser til røttene, forhindrer saltet fra å bringe dem opp eventuell fuktighet. Den luke trenger vann, som gjør alle planter, og den vil skrumpe og dø.

Kjemi

Salt består av to komponenter: natrium og klor. De to separate når de oppløses i vann. Klor er en plante gift som forårsaker blad svi, krølling og død. Natrium blokkerer opptaket av magnesium og kalium, som er avgjørende for fremstilling av klorofyll og en viktig komponent i fotosyntesen. Uten klorofyll ugresset er ikke i stand til å produsere tilstrekkelige plantesukker og sulter. Weeds med færre og grunnere rotsystem påvirkes raskere.

Forsiktighetsregler

Salt er en gift i jord når den brukes i store konsentrasjoner. Den vil forbli i jorden for en lang tid og hindre enhver grønn liv i å starte. Salt bør ikke brukes direkte, og de samme områdene bør ikke gjentatte ganger saltet. Høye mengder av salt i jord resultere i tørke forhold til planter og hindre dem fra å få vann. Saltet spray bør behandles med samme forsiktighet som en kjemisk ugressmiddel. Ikke spray når det er vind eller du kan ved et uhell får løsningen på dine gode anlegg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com