Hvordan å opprettholde og pleie for en Peach Tree

September 8

Hvordan å opprettholde og pleie for en Peach Tree


Ferske modne fersken er en virkelig godbit, spesielt hvis du kan gå i bakgården og plukke dem rett fra treet. Peaches er raskt voksende trær med noen spesielle behov. De trenger nesten en hel dag med sollys og bør i godt drenert sandholdig leirjord. Trærne er utsatt for en rekke sykdommer og skadedyr, slik årlig sprøyting er et must. Også mange dyr nyte fersken så mye som vi gjør. Hardy til soner 5 til 8, de tre selv pollinates og produserer godt hvis beskjæres årlig. Plant fersken trær i høst.

Bruksanvisning

Omsorg for fersken trær

1 Forbered jorden til det nivået at du vil være planting. Grav et stort hull og bland kompost og sand i jorden. Ideelt jorda må se litt sand men holde formen hvis du dempe det og presse den i hånden. Mengder vil variere avhengig av jordtypen.

2 Fjern treet fra potten og klippe bort burlap. Sug treet i en bøtte med vann i 12 timer. Forsiktig løsne røttene slik at de spres ut i hullet. Fyll hullet slik at trær røttene er dekket, men stammen holder seg ut av jorda. Komprimere jord.

3 Beskjær tilbake treet, spesielt sidegreiner, for å gi den et kompakt utseende. Dette vil oppmuntre til ny vekst og sikre en større avling.

4 Gjødsle ca 10 uker etter planting med en 10-10-10 gjødsel, rik på nitrogen. Bruk om et pund og arbeid i jorda. Deretter gjødsle med 3/4 pund av gjødsel om våren og igjen på forsommeren. Alltid vann gjødsel også.

5 Maling stammen hvite å hindre vinter skålde, som kan drepe barken og forstyrrer neste sesongs vekst. Hvis treet blir opplever frost, dekk med en termisk barriere eller en gjennomsiktig plastpose.

6 Spray årlig før knoppene danner med et organisk soppmiddel som fersken er utsatt for sopp problemer. Sprøyting med en hagebruk olje vil bidra til å holde insekter unna.

7 Beskjær årlig. Beskjære når anlegget går sovende i vinter. Beskjær dødt trevirke, krysset grener, redusere høyden med 1/3 og tømme sentrum av treet for bedre luftsirkulasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com