Sour Cherry Tree Informasjon

November 30

Sour Cherry Tree Informasjon


Kirsebær treet (kirsebær) kommer fra Asia, men nå vokser på steder som sørøstlige Canada, det nordøstlige USA og vestkysten. Kirsebær går under navnet pai kirsebær, som sin frukt gjør utmerket pai fylling.

Historie

Kirsebær treet stammer trolig som en krysning mellom den søte kirsebær og bakken kirsebær, et sted i nærheten Iran. Etter at treet gjort sin vei til Europa, det kom til Nord-Amerika med de engelske kolonister, der det gjorde det bra i de østlige strøk av kontinentet. Michigan ble en ledende produsent av sure kirsebær, med mange plantet langs Lake Michigan.

Form og størrelse

I mange tilfeller er den sure kirsebær knapt større enn en busk, med en kortere stamme og en krone med en avrundet utseende. Treet danner ofte kratt i naturen og har tynne grener som droop ned. I dyrking, de fleste er i 15-fots stor rekkevidde, men treet vil vokse til 30 fot.

betraktninger

Frukten av kirsebær er lav i sukker sammenlignet med andre typer av kirsebær, men det har en høyere syrenivå. Resultatet er den karakteristiske sure smaken. Den Montmorency sorten er den desidert mest dominerende kultiverte form av dette treet i Canada og USA.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com