Klesrens Vs. Steam Rengjøring Rug Cleaners

September 11

Klesrens Vs. Steam Rengjøring Rug Cleaners


All tepperens er ikke skapt like. Mens både rens og damp rengjøringsmetoder er levedyktige, de tilbyr svært ulike fordeler for forbrukeren.

Egenskaper

Steam rengjøring injiserer en trykk varmt vannbasert rengjøringsmiddel inn i teppet for å fjerne dype innebygd skitt og rusk, som umiddelbart støvsugd bort.
Renseri bruker et pulver som er fuktet med løsemidler. Pulveret er skrubbet inn på teppet for å absorbere skitt før det er støvsugd bort.

Misforståelse

Steam rengjøring er en bransje misvisende benevnelse. En mer nøyaktig begrep er varmtvannsekstraksjon, som metoden virker ved injeksjon av varmt, vann under trykk inn i teppet umiddelbart etterfulgt av ekstraksjon av smuss og avfall.

Renseri fordeler

Renseri tørker nesten umiddelbart, noe som gjør det til et ideelt valg for travle områder som trenger å bli renset og gjenåpnet i korte perioder av gangen. Det er rengjøring metoden for valg for delikat, naturlig fiber gulvbelegg som hamp, sjøgress og sisal tepper.

Damp rengjøring fordeler

Steam rengjøring er den mest vanlige boligrensemetode som det er perfekt for å fjerne flekker, smuss og forurensninger fra vegg-til-vegg teppe samt området tepper.

tørke~~POS=TRUNC tider~~POS=HEADCOMP

Damprensing tar fra 12 til 24 timer for å tørke, avhengig av tykkelsen av teppet, samt lokal fuktighet og temperatur.
Tørre rengjøringsmetoder er helt tørt i løpet av minutter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com