Rene mineralbelegg i dusjhoder

October 11

Rene mineralbelegg i dusjhoder


Hardt vann kan komme fra brønner eller din by eller fylke vannforsyning. Den ufiltrerte vann resulterer i røde flekker eller en hvitaktig film som klynger seg til vask og dusjhoder. Over tid kan mineralforekomster tette åpningene i dusjhoder, snu høyt trykk i små dribbles vann. Rene mineralforekomster fra dusjhoder med en syre renere.

mineral Deposits

Hardt vann inneholder mineraler som kalsium og magnesium som forblir fast til dusj hoder etter at vannet er fordampet. Disse mineralforekomster vises som disig regn eller flekker på overflaten av dusjhoder. Du kan også merke en endring i vanntrykket som innskudd tette åpningene i dusjhodet. Rengjøring av innskudd med såpe og vann kan ikke fjerne vanskelige mineral flekker fra overflater.

Hvit eddik

Sterke kjemikalier kan fjerne mineralforekomster, men en mer naturlig alternativ er hvit eddik. Syren i eddik bryter ned mineralforekomster, slik at du kan rengjøre og rense dusjhodet. Spray en heftig dose av hvit eddik direkte på dusjhodet og i vannet åpninger. La eddik arbeid i 20 minutter før du tørker den ren med en fuktig klut.

Vanskelige Mineral Deposits

Hvis du har et tykt lag av mineralforekomster, må du kanskje å suge dusjhodet i hvit eddik. Gjør dette ved å fylle en liter fryser pose med eddik. Plasser posen rundt dusjhodet så det er helt dekket med eddik. Med en stor gummi band, feste posen til dusjhodet og la det trekke i to timer. Etter å ha fjernet posen, tørk løsnet mineralforekomster unna.

Redusere Mineral Deposits

Filtrering vann før den når dusjhodet fjerner mineraler og reduserer avleiringer de etterlater seg. En full hjem vann filtrering system eller vann mykner kan vise seg å bli en kostbar alternativ, men så å sette opp med rengjøring av mineralforekomster kan ikke virke så ille. Regelmessig rengjøring av innskuddene holder dem fra å bli en vanskelig ork.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com