Hva er hensikten med en Carriage Bolt?

September 26

Hva er hensikten med en Carriage Bolt?


Boltene er som standard bolter, men med et annet hode. Hodet, eller toppen av en vogn bolt er en rund, kuppel form med et firkantet skaft som stikker ut fra den flate siden av den. Fra plassen skaftet trådene strekker seg ut som en standard bolt. Boltene finnes i mange forskjellige størrelser, både i metriske og SAE (Society of Automotive Engineers), og er som oftest laget av sink, galvanisert eller messing-belagt stål.

Brukervennlighet

Boltene er mest brukt, hvor en flat eller en mer glatt overflate er ønskelig, slik som i sengen til en pickup. Mens en standard skruehodet rager ut og hindrer enkel å skyve materialet over overflaten, sitter en vogn bolt nedre og gjør det mulig for materiale å gli opp og over den.

estetisk appell

Boltene er også brukt for deres utseende, for eksempel på tre benker. Den glatte flater kan være ønsket, men det er ikke så kritisk som på en pickup lastebil. En vogn bolt legger en "ferdig" utseende til bordflater.

Fordel

Boltene har en fordel når du arbeider med tre. Den firkantede skaft på undersiden av hodet er trukket ned inn i treet og holder bolten på plass når en mutter trekkes til på festebolten - så lenge en standard bolt ville kreve et verktøy for å holde bolten for tiltrekking av mutteren. Boltene kan brukes der en standard bolt brukes. Imidlertid, hvis den overflatematerialet er vanskelig, som metall, i hullet i festebolten, er å gå inn i behov for å være den samme kvadratiske form som den firkantede skaftet for å holde bolten for stramming.

Arbeide med Wood

Når du bruker en vogn bolt, identifisere hvor bolten skal plasseres og merk stedet med en blyant for boring. Velg en bit som er samme størrelse som gjengene på festebolten. Bore så rett som mulig gjennom materialet slik at borkronen stikker ut fra tre på den andre siden. Fjerne bore og plassere festebolten i hullet. Det er OK hvis det er en tett passform så lenge som det går ned i hullet. Plasser en fred av skrap tre over hodet på festebolten og traff treverket med en hammer for å sette bolten. Treet vil holde plassen skaftet for å stramme. På den andre siden, plassere en vaskemaskin, da en låseskive og til slutt mutteren og stram.

Arbeide med metall

Merk og bor metallet som du ville gjort med tre. Fjern bore og plasser festebolten i hullet for en test passform. Plassen skaft bør ikke passe i hullet. Fjern bolten og bruke en fil for å gjøre åpningen av hullet torget og samme størrelse som kvadratet skaft av festebolten. Stadig passer til bolten for å kontrollere fremdriften på hullets fasong og størrelse. Etter hvert vil det firkantede hullet holde plassen skaftet for å stramme. På den andre siden, plasserer skiver og mutter og stram.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com