Plant Life Cycle for første klasse

September 28

Plant Life Cycle for første klasse


Forklare livssyklusen til planter til første-klassinger er ikke vanskelig, men det er et viktig begrep for barn å forstå i den generelle vitenskap klasse. Legg variasjon til klasserommet ved hjelp av ulike undervisningsmetoder for å hjelpe elevene bedre forstå trinnene i livssyklusen, og hva hvert trinn ser ut.

Life Cycle Forklaring

Introdusere studentene til begrepet ved å vise dem et diagram av livssyklusen til en plante, for eksempel en bønne. Du må vise trinnene som frø, et frø med røtter, et frø spire blader, en blomstrende plante og en moden plante. Ved hjelp av et diagram med skisser eller faktiske plante bilder hjelper visuelle elever bedre forstå konseptet, og viser progresjon fra en scene til en annen.

Forklar de forholdene som plantene trenger for å spire --- vann og jord --- og sørge for å innføre hensiktsmessige vilkår til klassen, for eksempel plantedeler som rot, stilk, blad og blomst. Ta med flere levende planter i klassen til å påpeke hvordan planter er like, og hvordan de skiller seg. For eksempel, bladene på en tulipan ser veldig forskjellig fra bladene på en rose.

Lag en bok

Skriv ut sidene for Sprouting Bean Shape bok fra enchantedlearning.com og sende dem ut til hver elev i klassen. Som barna farge hver side, vil de bli kjent med hvert trinn i livssyklusen, hva scenen ser ut, og vilkårene knyttet til den. Skjær ut papirene og binde dem til å lage en bok. Ikke bare vil de skal fylle ut håndverket tid ved å lage boken, men de vil være å skape en studie verktøy for å hjelpe dem å forstå livssyklusen.

Plante et frø

Vis elevene livssyklusen til planter ved å la dem plante sine egne bønner i klar plast kopper fylt med jord. Plant flere bønner i hver kopp, med minst en nær side av koppen slik at de kan se hva frøet ser ut som det spirer og vokser røtter. Skriv hver elev navn på et lite stykke maskeringstape og fest den til koppen, slik at du kan bestemme hvilke cup tilhører hvem. Vann bønner i løpet av de neste ukene til frøene spirer.

Tenk å vise elevene time-lapse videoklipp av planter danne røtter eller spirende fra jorda. Mens elevene kan observere plantene vokser over tid, ser tidsbortfalt opptakene gir dem en bedre forståelse av prosessen.

Hva er bestilling?

Pass ut et regneark som krever at elevene til å sette trinnene i livssyklusen til en bønne i orden, slik som handout fra Enchanted Learning nettstedet. La elevene fargelegge bildene, og deretter klippe dem ut og feste dem til en lang stripe å se ut som en tegneserie. Hvis studere livsløpet på slutten av skoleåret --- når elevene har bedre skriftlig og ordforrådet --- la førsteklassinger skrive forklaringer på hva som skjer på hvert trinn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com