Best Squirrel Repellent for Trees

September 27

Best Squirrel Repellent for Trees


Noen mennesker tror ekorn er søte og kosete og den beste form for verftet underholdning en person noensinne kunne håpe på. Andre ser dem som det onde fetter av rotter, bunter av buskete-tailed, hyperaktiv energi med en endeløs vendetta for trær. På landsbygda, og i noen kommunale jurisdiksjoner hvor de blir betraktet som en plage, skyting er tillatt, som sikkert fungerer som en frastøtende. Men det er en håndfull andre-dødelige måter å holde dyrene ut av trærne.

Fake Predator

De fleste spray repellents er basert på ideen om at ekorn vil holde seg borte fra et område hvis de mistenker en naturlig predator lurer i nærheten. Ulike concoctions av rev, bobcat og coyote urinen er blandet inn i enten en spray program eller komprimeres til granulat som kan spredt i plenen rundt foten av treet. Selv om utgangspunktet svært effektiv på å holde ekorn ut av trær, er sjansen stor for at de vil finne det ut er faktisk ingen rovdyr rundt og vil begynne å omgå frastøtende som om det ikke var der. Avhengig av hvor lyst dine ekorn er, kan denne prosessen ta dager, uker eller, hvis du er heldig, måneder. Dersom målet er å beskytte frukttrær, kan denne typen frastøtende få nok tid for frukt å modnes og høstes.

Ultralyd

Stilt inn på en frekvens ekorn finner uutholdelig, kan ultralyd-genererende enheter enkelt installeres på et tre du ønsker å beskytte fra gnager invasjon. Verdifull som et verktøy for å ikke bare beskytte treet den er koblet til, ultrasoniske bølger kan være innstilt til å dekke nabo trær også, som ekorn ofte bruker som hopping av punkt for å lande i treet uten å berøre bakken. Som en hund fløyte, blir ultrasoniske ekorn frastøtende teknologi utført ved et nivå av hørsel som ligger utenfor kapasiteten for et menneske å oppdage, slik at det ikke bør sette tennene til sliping.

netting

En annen metode for ekorn kontroll er å bruke en type netting som selges for den uttrykkelige hensikt å avskrekke ekorn og andre verftet skadedyr fra å tygge på trær, frukt og til og med hage grønnsaker. Konstruert fra en tøff polypropylen mesh, er ekorn netting enkelt installeres og har en tendens til å slå tilbake alle bortsett fra de mest målbevisste gnagere fra å skade trærne.

Peppers

Andre typer spray repellents er basert rundt en lignende idé som de falske rovdyr produktene omtalt i den første delen, bare disse bruker slike krydret ingredienser som cayenne, paprika eller chili peppers å kjøre ekorn av. Noen ganger enkle bakken hvit og sort pepper er nok til å gjøre triks. Disse to siste er ofte inkludert som ingredienser i fuglefrø for å gjøre det mindre spiselig for ekorn og fugler ikke synes å huske.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com