Hvordan legge Rørlegger til en Cargo Container

November 9

Konteinere har nylig tatt på huset knase i form av smarte designere og arkitekter. Disse store metallbeholdere, som hovedsakelig brukes til frakt, har hopet seg opp i årevis. Nylig, har folk begynt å konvertere dem til levelig mellomrom for lave kostnader og krisesenter.

Bruksanvisning

1 Finn rørlegger strek under det området du bygger din last container hjem. Med mindre du er en ekspert med de sensitive verktøy som er nødvendig for å finne underjordiske rør, må du be vannverket eller en entreprenør til å finne dem for deg. Tydelig markere disse linjene for å unngå å gjøre dette mer enn én gang.

2 Bor et hull rett ned fra der du har tenkt på å installere rørene i huset. Fjern skitt, men vær forsiktig med å bryte vannrøret. Når du har funnet den pipe, klar nok plass rundt det å jobbe med å gjøre en tilkobling.

3 Be om at vannrøret være avstengt til vannverket. Skjær inn i røret og opprette en sikker tilkobling som ikke vil lekke. Lede denne rør opp gjennom bakken og inn i den nye cargo container. Fyll ut skitt rundt røret.

4 Koble uansett VVS du har planer om å legge til hjemmet. Uansett hvor mange vasker, toaletter og dusjer du installerer de bør alle renne inn i sentrale røret som fører til VVS linjen under huset. Bygge disse rørene til kode og har en profesjonell inspisere.

5 Test avløp ved å dumpe vann ned i avløpet i vasken og dusj og spyle toalettet flere ganger. Følg rørene for å sikre at det ikke er noen lekkasjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com