Hvordan finne reservedeler fra avviklet Eljer dusjkraner

November 9

Etter en Eljer Kranen er avviklet, reparasjons deler produsert for modellen er fortsatt i salg. Men Eljer ikke støtter modellen og vanligvis fjerner den fra sitt nettsted. Så, deler er ikke tilgjengelige fra produsenten. Det finnes andre veier for å skaffe deler til din avviklet Eljer kranen. Rørlegger varehus og rørlegger forsyne butikker lager reservedeler til de fleste store merker som Eljer. Selv noen jernvareforretninger vil spesialbestille deler for deg. Selv om du aldri har brukt noen av disse alternativene før, vil du finne denne oppgaven tar bare omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Finn en rørlegger forsyning lager eller rørlegger uttak i ditt område. Sjekk Internett eller gule sider for å finne lageret nærmest deg. Ring lageret og spør om det lager Eljer reservedeler for kran. Hvis ikke, spør om det vil spesialbestilling delene. I de fleste tilfeller vil det spesielt for noen del. Hvis den finnes, vil lageret sannsynlig få det for deg.

2 Gå til lageret og be om den delen du trenger. Først må du fjerne den delen du har tenkt å endre og ta den med deg. Lag en visuell kamp mellom den faktiske delen du planlegger å endre og et bilde av en del i butikkens del manual. For å få tilgang til en del, ta av plasthetten på kranen håndtaket. Fjern kranen håndtaket justeringsskruen med en umbrakonøkkel. Skyv håndtaket basen av. Kassetten og skiver er nå tilgjengelig. Hvis rørlegger forsyning lager ikke har høyre del, gå til en jernvarehandel.

3 Ring din lokale jernvarehandel og snakke med en butikkansatt. Spør om det den har Eljer kranen del reparasjons krever. Gi ekspeditøren kranen modellnummer. Eller, hvis du ikke har modellnummer, ta med den delen til butikken og få en visuell kamp for å identifisere den aktuelle Eljer kranen modellen du eier. Deretter finner den nye delen i butikkens deler manuell.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com