Hvordan Vann Bærbare Planter

October 29

Hvordan Vann Bærbare Planter


De fleste bærbare planter krever grundig sjelden vanning. Vannet bør være romtemperatur og fri for klor og fluor. Mengden av vann som en plante mottar avhenger av dets størrelse og vann retensjonsegenskaper. Noen planter lagre vann i badebukser og trenger ikke en hel masse, men andre planter krever vanning hver dagene. I motsetning til planter plantet i bakken, bærbare planter har bare jord i potten for å trekke vann fra. Vannet feste egenskapene til jordsmonnet kan også bestemme hvor ofte en bærbar anlegget skal vannes.

Bruksanvisning

1 Fyll en vannkanne med 1 liter vann, og la den sitte i 48 timer. Dette vil gi klor og fluor i vannet til å fordampe, og tillate vannet å akklimatisere seg til romtemperatur.

2 Plasser en vannbrettet under potten av anlegget. Disse skuffene fange vannet som kommer ut av hullene i bunnen av potten.

3 Føl jord i potten med fingrene for å teste for tørrhet. Hvis jorden er fuktig, blir planten ikke trenge noe vann. Hvis toppen 1/2 tomme av jorda er tørr, må anlegget vann. Ørken og luft planter ikke nødvendigvis trenger vann når deres jorda er tørr. Ørkenplanter kan kun trenger en tomme av vann en gang i måneden. Luft planter utlede det meste av sin fuktighet og næringsstoffer fra luften. Hvis planten er ingen av disse, går du videre til neste trinn.

4 Sett dusjhodet på kan vanning nær stammen eller stammen av anlegget, og helle vann over jordoverflaten. La vannet til å suge i. Vent et par minutter for å se om det drypper vann ned i vannet skuffen under potten. Hvis den ikke gjør det, hell i mer vann. Stopp så snart du ser vannet dribbling i skuffen. Dette dribling betyr jord inne i potten har blitt grundig gjennomvåt.

Hint

  • Tropiske planter som fuktig jord.
  • Vann planter med fin overflate røtter ofte.
  • Planter i direkte sollys trenger hyppig vanning.
  • En blomstrende plante eller rask voksende plante trenger mye vann til hydrat sin vekst.
  • Overwatering kan føre til plantenes blader å gulne. Det kan også føre til at røttene til å råtne.
  • Underwatering kan forårsake permanent blad skade og død.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com