Slik feilsøker en Scottsman Ismaskin

October 25

Slik feilsøker en Scottsman Ismaskin


The Scotsman Selskapet produserer en rekke av ismaskiner for bedrifter, restauranter og serverings miljøer som skaper is på en konstant basis, og gir praktisk dispensering for drikkevarer eller andre formål. Selskapet tilbyr flere forskjellige typer ismaskiner i ulike størrelser for ulike behov. Feilsøking en Scotsman ismaskin tar bare noen få skritt, og kan bidra til å løse problemet uten hjelp av en profesjonell servicetekniker.

Bruksanvisning

1 Kontroller strøm og vannforsyning hvis isen maskinen ikke fungerer. Slå på vannforsyning og starte sikringen, om nødvendig.

2 Kontroller vanntilførselen hvis indikatorlampen blinker rødt, da dette indikerer en mangel på vann til maskinen.

3 Utfør en manuell reset hvis strøm ble nylig stengt av under bruk, og ikke maskinen automatisk nullstilt. Trykk på "Off" -knappen og deretter "På" for å nullstille.

4 Sjekk isen bin hvis isen maskinen har strøm og vannforsyning, men er ikke produsere is. Maskinen har en automatisk avstengning arm når isen bin er full for å hindre at bin fra overfylte. Tøm isen bin å starte isproduksjon.

5 Slå av maskinen, bør du tømme isen bin og rengjør ismaskin hvis indikatorlampen blinker gult, noe som indikerer at maskinen er skitne og trenger rengjøring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com