Hvordan Fullfør en betongdekke Bridge

November 4

Hvordan Fullfør en betongdekke Bridge


Skid-resistente overflater er avgjørende for veier, og spesielt for brudekker, hvor biler har begrenset området for å komme seg fra tap av kontroll. En teksturert finish gir betong friksjon, med graden av konsistens varierer i overensstemmelse med den beregnede hastighet av veien. Generelt, en rillet overflate, utformet med metall tinder, er den mest pålitelige mål for en bro dekksflate. Sporene bidra drenering, en annen viktig sak i brudekket design. Langsgående spor skaper mindre støy enn tverrgående riller, men sistnevnte er å foretrekke, på grunn av forbedret drenering.

Bruksanvisning

1 Skjema betongen for brudekket i henhold til spesifikasjonene. Hell den konkrete litt foran behandling oppgaver. Flytt screeding drift ca 6 inches fremover for hver pasning på tvers av dekk, slående off - planering - hver kvadratmeter av overflaten.

2 Rull en tynn perle av betong foran avretter slå av betongen på ønsket nivå. Bruk spade eller mur hoes å trekke tilbake perle av betong foran screed, når det blir for store for avretter nivået betongen riktig.

3 Påfør første mål rett etter påstøpen passerer. med oksen float, sparkel eller kost. Lukk overflaten og eliminere støt og lave flekker igjen av påstøpen.

4 Sjekk broen overflaten med den lette 10-fots linjal hver 5 fot langs, og hver 2 fot over. Fyll forsenkninger med fersk betong og fjerne forhøyninger. Utjevne overflaten med stor flottør.

5 Dra strie over betongen, mens glansen av vann er fremdeles på overflaten. Holde minst 3 frem burlap i kontakt med overflaten for den fulle bredden av brobanen.

6 Form spor i overflaten med kammer med metall tinder etter burlap dra finish, der hastighetene er forventet å overstige 40 miles per time. Påfør sporene på tvers - over broen dekk - for å oppmuntre drenering.

7 Gjør sporene 1/8 tommers brede og 1/8 tommers dyp, fordelt 1/4 til 1/2 tommers fra hverandre. La 12 inches ved siden av fortauskant uferdige, for å lette drenering.

8 Cure brudekket på den anbefalte måten for forholdene. Påfør herding sammensatt på en tyngre enn normalt for en sterkt profilert overflate.

Hint

  • Stålarmering kan kreve mer betongdekke med et dypt strukturert finish.
  • Innlemming fine, er knust tilslag i miksen like viktig å overflatestruktur for slip-resistente ferdig.
  • Timing for metall tine sporet behandling er kritisk, og bør bestemmes av noen med ekspertise med betong.
  • Bruk en lufttrykkmåler for å måle dypet av sporene.
  • Grooves vil ikke være så dypt etter et par måneder med trafikk som de er når første dannet.
  • Unngå overlapping i sporene i en metall tine overflate - betongen vil bli svekket.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com