Hvordan bygge en murvegg bak en Stove

November 2

Hvordan bygge en murvegg bak en Stove


En murvegg bak vedovnen øker isolerende egenskaper i ditt hjem og lar deg nyte tre varmen fra ovnen for sesongene som kommer. Bygge denne typen murvegg feil, men skaper så mange problemer som det løser. Bricks selv må ledsages av visse materialer for å motstå varme skikkelig. Du må også sikre klossene slik at hele veggen ikke velte. I tillegg må du pakke skorsteinen utløp for ytterligere å beskytte mot varme.

Bruksanvisning

1 Skru to to-tommers metall stendere på veggen bak ovnen, kobler hver og en til taket bjelke, gulvbjelkene, og veggen ved hjelp av en skrutrekker og 3-tommers mothakebolter. Space dem så bredt var nødvendig for å matche den forventede bredden på murvegg. Metallknotter fungere som brennbare avstandsstykker som holder murveggen 2 inches bort fra husets hovedveggen.

2 Mål åren - plassen ovnen sitter på - ved hjelp av målebånd.

3 Skjær et stykke av en tomme tykk, brannsikre kryssfiner til størrelsen og formen på peisen ved hjelp av en sirkelsag. Den kryssfiner fungerer som en base for klossene du må legge over gulvet under ovnen. Kryssfiner bredde må være lik minst 25 prosent av høyden av den fremtidige veggen til riktig balansere den.

4 Spre en 1-tommers lag av ferdigblandet mørtel over kryssfiner å bruke en morter sparkel.

5 Legg en rad med varmebehandlede murstein over mørtel, som bekrefter at hvert er nivå som du legger den med et vater. Spre en 1/2-tommers tykt lag av mørtel mellom hver murstein ved hjelp av mørtel sparkel, for å feste dem sammen.

6 Lå flere rader av murstein på kryssfiner til du har dekket hele stykke kryssfiner. La mørtelen tørke i 48 til 72 timer.

7. Legg en rad av varmebehandlede murstein, bred avtar noe i lengderetningen mot veggen på baksiden av murstein gulv, forbinder hver til den neste med en 1/2-tommers lag av mørtel ved hjelp av mørtel murskje. Nivå hvert som du legger den med vater.

8 Legg en 1/2-tommers lag av mørtel langs toppen av den første raden med tykt sparkel.

9 Stagger den andre raden av murstein på toppen av den første raden, slik at en hel murstein spenner forbindelsesleddet mellom to klosser i hvert nedre rad. Fest på plass med mørtel mellom hver.

10 Skjær en murstein i to ved hjelp av en hammer og kald meisel. Cap enden av den andre rekke med denne halv-murstein.

11 Lå flere rader av murstein, svimlende hvert over den nedenfor, til høyden av veggen er litt lavere enn ovnens øvre overflate.

12 Bor hull gjennom hvert metall stud og veggen ved hjelp av en drill og en 3/8-inch boret hver 16 vertikale inches. Plasser 3/8-tommers square bolter i hvert hull og bruke 3/8-tommers skiver, nøtter og en 3/8-inch skralle for å sikre dem. Disse boltene hjelpe til å stabilisere veggen. Plasser fet "hodet" vendt ut, og legg den inn i mørtel mellom mursteinene, ved hjelp av ekstra mørtel som er nødvendig for å dekke hele bolten.

13 Pakk ovnen røret med metall blinkende, sikre den på plass ved hjelp av belte skruer og en skrutrekker.

14 Drill en 1/4 tommers hull i hvert hjørne av metall blinkende bruke elektrisk drill montert en 1/4-tommers borekronen.

15 Fest blinker til veggen med 1/4-tommers sommerfugl bolter og en skrutrekker.

16 Bygg murveggen til ønsket høyde, legging hver rad så nær den blinkende som mulig ved hjelp hele murstein.

17 Mål mellomrommet mellom hver hele murstein og blinkende hjelp av målebånd.

18 Cut klosser i seksjoner små nok til å passe inn i rommet mellom den hele murstein og blinkingen ved hjelp av hammer og meisel kald. Kutt murstein til en bredde på minst 1/2 tomme mindre enn plass slik at du har plass til å sette mørtel.

19 Mørtel murstein seksjonene på plass mot den blinkende bruker en 1/2-tommers lag av mørtel og mørtel sparkel.

20 Bygg veggen til innen 2 inches av taket.

21 Legg den siste raden av murstein, posisjonering hver murstein kortside til ansikt utad fra veggen.

Hint

  • Med mindre du har erfaring legging murstein, legge murstein i lengder på bare 24 inches av gangen, og la hvert lag tørke før du legger neste rader av murstein. Denne metoden sikrer at du arbeider med en solid struktur.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com