Hvordan Trekke en Morris stol

August 17

Hvordan Trekke en Morris stol


The Craftsman stil Morris stol illustrerer fortreffelighet i balanse og skala. Eksempler på tre-arbeider ferdigheter er nødvendig for å gjøre rettferdighet til utformingen av disse stolene mens to store boksen puter legge komfort til strukturen i treet. Putene ble tradisjonelt coiled-fjærer, polstret med hestehår, og dekket med skinn eller tunge billedvev. Den moderne Morris stol vanligvis har skum puter; bunnen pute er vanligvis rundt seks inches tykke, ryggputen omtrent fire inches tykke. Disse putene er ikke rør i tråd med styling av Craftsman bevegelse av enkelhet og kvalitet over utsmykningen. En avansert hjemmeinteriør kloakk har kompetanse til å gjøre nye møbeltrekk for disse puter.

Bruksanvisning

1. Mål lengde, bredde og dybde av puten og registrere disse målingene.

2. Skjær toppen og bunnen pute stoff lik bredden og lengden av de målinger pluss 1-1 / 2 inches. For eksempel, hvis puten er 20-ved-24 inches, kutte stoffet 21-1 / 2-av-25-1 / 2 inches.

3 Skjær boksing stoffstripen bredde lik dybden av puten, pluss 1-1 / 2 inches. Kutt lengde lik summen av bredden av puten og det dobbelte av lengden mindre 10 inches, pluss 1-1 / 2 inches. Dette vil gjøre en strimmel lenge nok til å vikle seg rundt forsiden av puten, mot baksiden på hver side, å terminere 5 inches før de bakre hjørnene. Glidelåsen delen vil kjøre over ryggen, sjal rundt de bakre hjørnene og fortsett mot fronten for 5 inches. Etter å ha glidelåsen brytes rundt hjørnene letter innsetting av puten inn i dekslet.

4 Kutt de to glidelåsstripene lik bredden av puten, pluss 10 inches, pluss 1-1 / 2 inches. Brett disse strimler i to på langs og trykk på fold.

5 Legg en brettet stripe, fold til høyre, på glidelåsen, juster midten av glidelåsen til pressede kanten. Sy strimmelen og glidelås sammen med en søm 1/8 tomme til venstre for den brettede kant. Sy den andre stripen til den gjenværende side av glidelåsen.

6 Mål lengden på glidelåsen stripen og markere midten med en nål på hver langside.

7 Match den ene ende av glidelåsen strimmel til den ene ende av bokse strimmel, høyre side sammen, og sy med en 3/4-tommers søm, å åpne glidelåsen som er nødvendig for å unngå sy over glidelåsen trekk.

8 Sy glidelåsen stripen og boksing stripe sammen på glidelåsen slutten, backstitching over glidelåsen. Dette skaper en kontinuerlig boksing stripe.

9 Mark midt bak på putetrekket på klippekanten.

10 Med rette mot rette, justere midt bak på dekselet med senterpinnen av glidelåsen stripe. Pin stripen til dekselet rundt hele omkretsen av putetrekk. Sy boksing stripe til dekselet, med en 3/4-tommers sømmonn.

11 åpne glidelåsen 10 inches å tillate tilgang til å dreie dekselet når du er ferdig.

12 Rett inn midt bak på gjenværende dekkstykke med senterpinnen av den gjenværende kanten av glidelåsen stripen og pin stripe og dekker sammen, alle rundt omkretsen av puten.

13 Sy stripen til dekselet, ved hjelp av en 3/4-tommers sømmonn.

14 Fullfør skjøtene med en sikk-sakk eller overlock, om nødvendig.

15 Snu puten høyre side ut og sette inn puten form.

Hint

  • Gjøre innsetting av puten inn i trekket lettere ved å sprøyte pute med et stoff silikonspray.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com