Hvordan Hang en hodegavl fra veggen for å være skjult

October 6

Hvordan Hang en hodegavl fra veggen for å være skjult


Et hodegjerde er ofte midtpunktet i soveromsmøbler posisjonert for å trekke oppmerksomheten din når du først kommer inn i rommet. Hodegjerder bør også være forsvarlig montert på veggen, slik at de ikke vil falle på deg når du sover. En godt montert hodegjerde vil legge flush til veggen og festes slik at hodegjerde ikke vil flytte. Dette gjøres ved hjelp av en klamp opphengssystem.

Bruksanvisning

1 Plasser sengen mot veggen på det stedet der du vil ha sengen. Marker sidene av sengen med en blyant merke på veggen på hver side. Mål 4 inches over madrassen toppen og mark for den nederste kanten av headboard.

2 Plasser en 4-fots nivå på veggen på hver side merket og trekke en lys vertikal linje. Plasser nivået på den nederste kanten mark og tegne en lys horisontal linje. Disse linjene vil fungere som ledelinjer for hodegavl plassering.

3 Mål høyden på hodegjerde og overføre denne målingen fra bunnen horisontal linje. Tegn en svak horisontal linje mellom sidemerker.

4 Flytt en stud finder inni hodegjerde ledelinjer og identifisere hver stud. Mark og tegne en vertikal linje inni hodegjerde linjer på hver bolt. Det skal være tre eller fire pigger for de fleste hodegjerder.

5 Slå hodegjerde forsiden ned og ser etter gode posisjoner å montere cleats. Når det er mulig, velge en klamp system med en lang bar og to eller flere mindre cleats. Dette vil tillate de mindre klossene for å feste hvor som helst langs den lengre tverr innenfor avstanden mellom de mindre klossene. Dette gjør det lettere å henge sengegavlen. Hvis hodegjerde er en rett og solid overflate, og deretter trekke en horisontal linje en tredjedel av avstanden fra toppen av headboard.

6 Skru to ned-vendt cleats til baksiden av hodegjerdet på denne linjen. Bruk skruer som vil skrue gjennom halve tykkelsen av headboard tre.

7 Mål ned fra toppen av headboard til klamp plassering og overføre den målingen til veggen. Tegn en horisontal linje for lang klamp bar. Juster klamp bar på linjen. Skru oppover vendt klamp bar inn i veggen stenderne med lange skruer.

8 Hold hodegjerde mot veggen ved hjelp av sideblyantmerker som skinnene og skyve hodegjerde ned til klossene engasjere.

Hint

  • Bruk tre eller flere klosser for bredere hodegjerder. Sjekk alltid cleats for deres vektbelastning og velg riktig størrelse klamp for søknaden din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com