Hvordan jeg Isoler oppe med skråtak?

October 2

Hvordan jeg Isoler oppe med skråtak?


Standard vegg / tak isolasjon kommer i ruller som enten er skåret i 8-fots lengder eller en sammenhengende lengde som du kuttet til størrelsen selv. Som veggen stenderne / takbjelker kan installeres enten 16 eller 24 inches på midten, kommer isolasjon i to bredder for å imøtekomme disse størrelsene. Isolasjonen i seg selv er laget av glassfiber og har papir retarder på den ene siden. Dette papir har en leppe på hver side, som blir brukt til å stifte isolasjonen til takbjelker. Skråtak - for eksempel på loft - er vanskeligere å isolere, men det er fortsatt en grei jobb for gjør-det-selv nybegynnere.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden mellom takbjelkene og kjøpe riktig bredde av isolasjon. Plasser en stige i den ene hjørne av rommet, slik at toppen av den skrånende tak er lett tilgjengelig fra stigen.

2 Rull den første stykke isolasjon, med papiret retarder mot deg. Løft slutten av stykket av isolasjon til toppen av rommet mellom de to første takbjelker. Stift leppe på den ene siden av isolasjonen til sidekanten av bjelken, og deretter stift leppe på den andre siden av den andre bjelke.

3 Sett 5 stifter i en bjelke, hver og en åtte inches hverandre. Bruk den andre hånden til å holde isolasjonen på plass. Nå stift isolasjonen til den andre bjelke, på samme måte. De øverste 40 inches av isolasjon vil nå være på plass.

4 Flytt stigen til riktig posisjon, før du fortsetter å stifte side lepper av papiret retarder til bjelkene på hver side. Jo lavere du kommer, jo mindre vil du må holde isolasjonen på plass mens stifting. Dersom isolasjonen rull er en sammenhengende lengde, skjæres isolasjonen på bunnen av det isolerte område, ved hjelp av en saks. Fortsett videre til neste område mellom takbjelker, igjen starter på toppen. Fullfør isolerende hele rommet på samme måte.

Hint

  • Selv usannsynlig når isolerende tak, kan det hende du må kutte ut små områder for lysbrytere. Monter isolasjon rundt bryteren først, og deretter klippe ut bryteren området ved hjelp av saks.
  • Isolasjon har forskjellige "R" verdier for vegger, tak og gulv. Forskjellige områder (avhengig av værforholdene) kan også kreve forskjellige "R" verdier. Sjekk med kommunen koder for riktig "R" verdi isolasjon i ditt område.
  • Bruk støvmaske når isolerende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com