Hva er et skritt tak?

November 19

Å vite hva et skritt taket er du trenger å vite hva en skuff --- kalles trey --- taket er. Bilde en serveringsbrett av alle former og forestille seg en veldig stor en satt inn i taket. Dette kalles en omvendt brett. Nå bilde som skuffen snudd opp-ned og plassert der. Det kalles en innfelt skuffen, den vanligste typen som finnes. I bygge termer, er det "hvor det er mer enn en horisontal flate på ulike nivåer."

Enkel definisjon av en Step Ceiling

Et skritt tak er en serie av skåler, en inne i den andre, ved forskjellige plan. Det kan være en eller to eller flere trinn, avhengig av størrelsen på hjemmet, høyden på taket og mengden av bygningen budsjettet.

Gjør trinnene i forhold til rommet

Antall skritt du bestemmer deg for å installere, avhenger av størrelsen på rommet. For mange trinn i et lite rom har en tendens til å forvrenge dimensjoner og gjør rommet virke ubehagelig. Bortsett fra antall skritt du velger, må du også bestemme hvor bred hvert trinn vil bli. Normale bredder i området fra 6 til 18 inches.

Former og Bruker for Step Himlinger

Enten skuffen eller trappet, invertert eller innfelt, kan de bli bygget i forskjellige former: rund, firkantet, rektangel, femkant eller åttekant. Bortsett fra deres estetikk, de tilbyr ideell belysning og lyd. Belysning kan settes i fordypningene langs grensen av trinnene for å gi en myk glød til aktivitetene under. Du kan også foredragsholdere fra lydsystemet være skjult inne trinnene.

Trinn Himlinger Legg Elegance

Vanligvis er vise tak funnet i spisestuen og soverommet fordi de legger en slik eleganse og dybde til et rom. Hvis du har plass og budsjett, kan du vurdere en tre-trinns taket med en invertert skuff i midten som en forseggjort lysekrone kan henge. Uansett form, størrelse eller antall skritt du velger, alltid koordinere valg av maling og brett listverk med innredning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com