Slik fjerner røykfylt lukt fra et hjem

May 29

En røykfylt luktende hjemme er vanligvis et tegn på en die hard røyker, en dårlig kokk eller en tidligere hjem brann. Ingenting kan slå av gjester raskere enn å måtte sitte i en røkt opp rommet. Enten du har gjort beslutningen om å kvitte hjemmet til smoky lukt en gang for alle, eller bare ønsker å stoppe forlegenhet av en stinky huset, kan du lett bli kvitt din hjemme av at "røyk pit" lukt for godt.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

En Bestem hvor flertallet av røyken stammer. Hvis du er røyker som er kjent for å sparke tilbake i stua lenestol med en sigarett, ville stuen være det beste stedet å begynne.

2 Åpne alle vinduene i hjemmet for å starte airing ut prosessen. Ingen mengden løsemidler vil fungere bedre enn frisk luft; Men å legge disse elementene sammen vil gjøre underverker.

3 Hell to cap full av eddik i en liten klut og begynner å tørke ned alle ikke stoff overflater i hjemmet. Eddik vil kutte ned på røyklukt og overmanne duft. I to til tre timer på de fleste, bør eddik lukten forsvinne så vil røykfylt aroma.

4. Lei et teppe renere vakuum eller bruke en vanlig skurebørste og vakuum med teppe sjampo for å rengjøre alle tepper i hjemmet. Bruk skrubbe børste til å rense alle sofa stoffer.

5 Spre natron eller teppe deodorizer på tepper og la den sitte i 30 minutter. Deretter vakuum. Dette vil føre til en frisk duft.

Hint

  • Se etter andre uakseptable lukt i hjemmet som kan legges til usømmelig lukt, for eksempel mugg planter eller gamle sigarettsneiper.
  • Hvis du er en vanlig røyker med helseproblemer, ikke prøv å rengjøre hele hjem på en dag. Røyklukt kan ha tatt måneder eller år å akkumulere. Prøver å rydde alt på en gang kan føre til stress og unødvendig helseproblemer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com