Step-by-Step Baderom Remodeling

April 29

Step-by-Step Baderom Remodeling


Fullfører en steg-for-steg bad remodeling prosjektet er en funksjon av planlegging, entusiasme og tålmodighet. Hvis du bestemmer deg for å ta på seg jobben, vil du ikke bare spare penger, men kan være i stand til å oppgradere kvaliteten på materialer og inventar som du bruker.

Dessuten kan et nytt bad øke verdien av ditt hjem. Hvorvidt dette er en gjør-det-selv prosjekt eller du tar i et bad entreprenør, etter noen solide strategier vil få prosjektet i gang.

Design

Fokuser på hva målene dine er for ditt bad remodeling prosjektet. Det kan være lurt å friske opp badet med et nytt strøk med maling, re-fliser på gulvet og installere et nytt toalett og forfengelighet. Selv om du bør gjøre hjemme forbedringer basert på personlige grunner, kan du rive alt ut, legge til ekstra opptakene til gjeldende layout og installere topp-end kamper fordi du tror det vil føre til en bedre salgspris når du setter den hjem på markedet.

Se gjennom baderoms ombygging magasiner. Butikk og sammenligne toaletter, benker, gulv og overflatematerialer. Se på tilbehør, for eksempel kraner og håndkle barer. Hvis du har en funksjonshemmet ektefelle eller andre du er glad i med en funksjonshemming, vurdere å sette i en tilgjengelig badekar eller dusj, eller ekstra forsterkning for plassering av gripehåndtak.

Vurdere slike aspekter som bedret belysning, separat toalett eller dusj og ekstra lagringsplass. Hans og hennes synker er også populært.

Å gjøre disse tingene vil hjelpe deg til å trekke sammen dine ideer og en plan for renovere badet. Nøkkelen til å få mest mulig ut av investeringen er å velge farger og materialer som bland godt med eventuelle fremtidige endringer er sannsynlig å gjøre.

Utvikle en sjekkliste over hva du ikke liker med bad samt funksjoner og fasiliteter du ønsker i ombygd bad.

Planlegging

Før du gjør endringer, finne ut hva de lokale byggeforskrifter er for bad remodeling.

Også bestemme din rolle i prosjektet. For gjør-det-selv-entusiaster, sørge for at du har ferdigheter-set og tid til å gjøre det nødvendige arbeidet. For eksempel, hvis du ønsker å gut bad og utvide rommet i et skap som du har eliminert, kan det være lurt å sette bort riving, grov-in snekring, rørlegger- og elektrikerarbeid til andre. Du kan installere inventar og fullføre endt arbeid.

Det er alltid smart å gjennomføre noen due diligence hvis du ansette en entreprenør eller handelsmann. Det kan være lurt å spørre venner og slektninger for henvisninger til entreprenører som har jobbet for dem. Den beste tilnærmingen er å få minst tre bud for noe arbeid du velger å sette ut.

Uavhengig av din tilnærming, kan det være til hjelp for deg å snakke med noen profesjonelle entreprenører, forsyningsleverandører og andre du kjenner som kan gi deg innsikt og råd angående ditt bad remodeling prosjektet.

Etablering av en tidsplan for hver fase av prosjektet vanligvis bidrar til å holde et bad remodeling prosjektet i rute. Avhengig av situasjonen, kan det være lurt å tenke på eventuelle ulemper av ombygging av bad. For eksempel, er planleggingsfasen den beste tiden for å finne ut om du vil leve i din bolig i løpet av prosjektet eller trenger å tilrettelegge for midlertidig bolig.

Budsjett

For trinn-for-trinn bad remodeling prosjektet, etablere et budsjett. Når du finne ut hva du har råd til, finne ut hvor mye av din drøm badet kan du kjøpe og hvor du trenger å gjøre justeringer for å holde seg innenfor budsjettet.

Budsjettet skal omfatte 15 til 20 prosent for eventualiteter. Du bør også lage et dokument for linje / kostnad for hver kamp, ​​tilbehør og andre materialer eller tjenester. Eventuelle tegninger eller tillatelser og tjenester du leie ut grunn til å være rede for, også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com