Hvordan Grow Portabello sopp

May 7

Hvordan Grow Portabello sopp


Sopp er livskraftige dyrkere som vokser uansett hvor de kan finne et fotfeste. Selv om de er en sopp, sopp vokse som alle planter. De har et rotsystem, som vokser under overflaten, og frukt eller blomster, som er de sopp selv. Som alle planter, de trenger noen spesifikke vilkår-massevis av fuktighet, varme og ernæring. I naturen, er de ofte funnet voksende på kompost hauger, i næringsrik yards og fra råtnende trevirke. Porta sopp er en stor rase av sopp som er begunstiget i matlaging og snacking. Som de fleste sopper, de er enkle å vokse. En måte å gjøre dette på er å kjøpe en spesialisert sopp kit.

Bruksanvisning

1 Bestill en sopp kit fra en forhandler. Sørg for at du bestiller en portaspesifikke kit. Settet kommer med en voksende boks, substrat (voksende fundament) og porta sopp kultur (denne kulturen vil mest sannsynlig være i substratet, men kan også komme i en injeksjon form). Kulturen har blitt utviklet fra portasoppsporer, og vil bare vokse porta sopp.

2 Forbered sjampinjong kit for dyrking, og følge veiledningen som fulgte med settet. Legge til den anbefalte mengde av vann til substratet ved hjelp av destillert vann. Kjemikaliene i vann fra springen kan skade og til og med ødelegge sopp kultur. Sette settet i en varm, mørkt sted, som et skap, i løpet av inkubasjonsperioden. Overvåke temperaturen inne i kit, avhengig av retninger, men husk at de fleste sopp trenger en temperatur på minst 65 grader for å spire. Spray sjampinjong kit med vann en gang om dagen, eller når du merker at settet blir for tørr. Sopp vil ikke spire uten rikelig med fuktighet. For dette prosjektet, alltid holde sopp kit i mørket; porta sopp krever mørke forhold for å vokse.

3 Se etter porta sopp etter ca 10 dager. Høste porta sopp ved plukker dem opp eller kutte dem av på basen, og starte på nytt. De fleste settene re-spire to til tre ganger. Forvent opp til 6 pounds av porta sopp over 3 måneder.

Hint

  • Når en porta sopp koloni er etablert i naturen, kan det rebloom i årevis.
  • Hvis du vil ha et nytt prosjekt, flytter du sopp kultur utenfor for å vokse en større koloni.
  • Vill sopp kan være giftig. Aldri spise sopp med mindre du har vokst dem fra en kontrollert kultur.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com