Great Basin Desert Plants

May 1

The Great Basin Desert, i Nevada og Utah, inkluderer daler og 4000-fots forhøyninger. Ørkenen, som ligger mellom Cascade fjellkjeden og Rocky Mountains, dekker 39.500 square miles. Busker er de dominerende floraer.

Grease

The Grease busk eller Sacrobatus vermiculatus, vokser 3 til 7 fot høy med hvit eller matt grå bark. Bladene er kjøttfulle og anlegget har torner. Mann blomster er rose-farget og kvinnelige som er grønnaktig i fargen. Blomster blomstrer fra midten av våren til sommeren. Grease vokser i ikke-surt jordsmonn og frø bare spirer i kjølige temperaturer.

Big Brush

Den store sagebrush, eller Artemisia tridentata, vokser i tørre slettene eller steinete områder, vanligvis mellom 4000 og 10.000 fot i høyde. Big Sagebrush vokser 2 til 7 fot i høyde med en glatt sølv bark som aldre til grå bark som vokser i strimler. Bladene er eviggrønne og blomstene er små gule eller krem ​​blomster. Blomster blomstre i sommer og produsere produktive frø. Bladene har en terpentin duft som kan luktet etter en regn.

Fire-fløyen Saltbush

De fire-fløyen saltbush busk eller Atriplex canescens, vokser 2 til 3 fot høy i gjennomsnitt, med noen planter nådde 15 fot. Bladene har hvite skjell for å bidra til å beholde vann. Mann blomster er liten og gul mens kvinnelige blomster er åpne og lang. Blomster blomstre midten av våren til midten av sommeren. Denne saltbush vokser i hovedsak alkalisk sandholdig jord i drivende sand. Indianerne brukte blader og frø for mat.

Prickly Pear Cactus

Den stikkende pære kaktus, eller Opuntia slekt av planter, inneholder rundt 12 arter. De kaktus har flat og kjøttfulle pads med store pigger og vortelignende områder på deres stammer. Fruktene kan tilberedes og spises. Prickly pære kaktus er funnet i grove, godt drenert jord i skråninger eller steinete leiligheter. De vokser 1 til 7 fot høy og kan ha røde, gule eller lilla blomster.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com