Sida Informasjon

April 1

Sida Informasjon


Sida spinosa er kjent av sine vanlige navn, Prickly sida eller Teaweed. Prickly sida er invasiv og regnes både en årlig og en staude som det kan overvintre i et mildt klima. Den har hvite blomster som vises på ½-tommers stilker fra juni til oktober, og sprer seg ved reseeding.

Sida

Prickly sida fått navnet sitt fra de piggene som vokser rett under den nederste bladene. Det finnes andre varianter av sida, inkludert Elliotts sida og Arrowleaf sida som har en gul blomst.

Miljø

Arrowleaf, spinosa og andre varianter av sida vokser godt i sin helhet til delvis sol i de fleste jordtyper, men ikke trives i områder med høyt gress eller mørkere, lukkede skoger, ifølge Skog.

Bruker

Sida er ikke giftig for dyr, men de synes det er usmakelig. Den brukes til medisinske formål i land som India og Mexico. De pounded bladene er sagt å avlaste hevelse, frukten brukes for hodepine og roten til å behandle revmatisme.

Kontroll

Sida er vanskeligere å drepe med herbicider. Kontrollmetoder inkluderer hyppig klipping å motvirke frø dannelse og trekke planter opp av sine røtter. Hvis du kjøper høyet for husdyr, se etter sida innhold å hindre innføring av denne arten til beite.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com