Hvordan Hang en Bug Zapper

April 23

En sommerdag kan fort bli ødelagt av for mange insekter i hagen din. En av de beste løsninger på dette problemet er å henge en bug zapper et sted nær området som du skal tilbringe tid. Men man trenger ikke bekymre deg om detaljene involvert i denne prosessen. Hengende en bug zapper kan være så enkelt som å velge riktig modell og bruke litt tid på å installere det. Din egen bug zapper vil hjelpe deg å nyte utendørs relativt bug-free.

Bruksanvisning

Hvordan Hang en Bug Zapper

En Bestem ordnede formålet for bug zapper at du skal installere. De to viktigste faktorene for å bli tatt i betraktning med denne beslutningen er størrelse og makt. Den type bruk du har tenkt å sette zapper gjennom vil avgjøre hvor størrelse og kraft kommer til å spille; for eksempel sjeldne små samlinger vanligvis kaller for en mindre, mindre kraftig bug zapper. På den annen side vil naboblokk partier krever en mer industriell styrke enhet.

2 Velg plassering for bug zapper. Hvis du skal slappe eller hosting samvær lenger inn hagen din, vil du ønsker å installere bug zapper sted i nærheten. Hvis du skal samle nær bakdøren på terrassen, henge bug zapper nærmere huset ditt.

3 Bestem den metoden som du vil bruke til å henge bug zapper. Bug zappers kan henges hvor som helst --- overheng av taket, et tre lem eller ved hjelp av en frittstående stang innebygd i bakken, for eksempel en hyrdestav. Din personlige smak, så vel som praktisk, vil faktor i denne avgjørelsen.

4 Hang bug zapper. Dette kan gjøres med en rekke forskjellige materialer, slik som tau, hyssing eller metalltråd. Uansett hva materialet du bruker, pass på at tråden er loopet gjennom bug zapper sin krok flere ganger for å sikre at ingen glidning eller rakne oppstår.

5 Oppbevar bug zapper ledningen ut av syne. Hvis du har besluttet å henge enheten fra taket av huset ditt, er det bare å kjøre ledningen opp i overheng panel og ned til nærmeste stikkontakt. Hvis bug zapper vil bli hengt fra et tre eller hyrdestav, kjøre ledningen langs treet eller ansatte og langs bakken mot strømuttaket.

Hint

  • Ledninger kan være påsatt begrense polene liker gjeter staber med tie wraps, tilgjengelig på din lokale maskin, Oppussing eller elektronikkbutikk.
  • Ta aldri på de glødende elektriske elementer i en bug zapper. Komme i kontakt med denne delen av enheten kan føre til alvorlig elektrisk støt.
  • Merk den nøyaktige plasseringen av feil zapper strømledning i gresset hvis du har valgt å henge den fra et tre eller hyrdestav. Klipping over strømledningen kan være en elektrisk fare som kan føre til elektriske støt.
  • Noen feil zappers må være jordet før de trygt kan brukes. Hvis dette er tilfelle med bug zapper som du har valgt, kan du se de medfølgende instruksjonene for jording av enheten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com