Jord Temperatur på Potteplanter

June 5

Jordsmonnet av planter i potter har et større spekter av responser enn den for normal jord i den omgivende grunn. Disse variasjonene er mest merkbar i det område av temperaturer tolereres av planten, i tillegg til å påvirke anlegget gjennom virkninger på dets opptak av fuktighet og næringsstoffer.

Temperatur

Planter tolerere en rot temperatur beslektet med den temperatur som foretrekker --- omtrent 50 til 70 grader F. ekstremt høye temperaturer skal unngås rom, som frysing kan skade rot vev, og overoppheting kan føre til rask dehydrering og tap av næringsopptak . Den naturlige jordsmonnet har en jevnere temperatur enn en individuell potten, og dette større variasjon av potten temperaturer kan også gjøre livet vanskeligere for et anlegg som bor der. Så mye som mulig, prøv å få temperaturen en kul konstant.

bestråling

Ettersom anlegget er i en pott, vil dens rotsonen reagere svært raskt å varme skapt av solskinn på potten. Mørke potter kan være spesielt utsatt for varme opp i direkte solskinn. Husk også at dette kan skje når som helst på dagen når en pott er under direkte solskinn, og bare en kort periode med direkte sollys kan føre røttene til å skrumpe.

Fuktighet

Faktoren av fuktighet kan støte mot røtter undertemperatur stress. Hvis en gryte er veldig varmt, kan jordfuktighet raskt fordampe, og dette vil føre til at røttene til å skrumpe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com