Typer av dørlåser som ikke krever Drilling

October 22

Typer av dørlåser som ikke krever Drilling


Fullfør snekkere, som dør installatører, se nøyaktig boring nødvendig for de fleste lock-settene som "mortising." Vellykket mortising en lock-sett krever spesialverktøy og en stor grad av nøyaktighet. Heldigvis for amatører snekker, flere typer dørlåser feste til vegger og dørkarmer uten mortising. De typer dørlåser som ikke krever tung boring eller mortising vanligvis festet til en dør eller en vegg overflate med skrue og de gir ofte like mye sikkerhet som standard lås sett.

Barrel bolter

Fat bolter består av et sett av to plater: en plate har en solid, glidende bolt, og den andre plate danner en sylindrisk åpning som tar imot den glidende bolt. Bolten plate monteres på innsiden av en dør, og de sylinderplate blir montert på dørkarmen. Når gled inn i sylinderen, forbinder bolten og sikrer separate plater, hindrer døren fra å åpnes. Fat bolter brukes på både interiør bolig dører og kaste dører. Fat bolter krever ikke nøyaktig boring, bare pre-kjedelig skruehull og skruing gjennom platene.

Hasps og låser

Som fat bolter, en hasp forsamling består av en dør montert plate og en kontramontert plate. En hasp dør montert plate er lang, tynn og hengslet på midten. Den ene siden av hengslene festes til døren med skrue, og motsatt side svinger gratis. En spilleautomat på fritt svingende side av hengslede hasp plate passer rett over en løkke som stikker fra jamb montert hasp plate. Når fritt svingende plate er plassert over loop, kan en nål eller hengelås plasseres gjennom løkken for å sikre hasp på plass og hindrer døren fra åpningen.

Utenpåliggende med nøkkel Låser

Utenpåliggende tastet låser ligne funksjonen til en nøkkel låsen. Som antydet ved sitt navn, er disse låser montert på overflaten av en dør, i stedet for å monteres innenfor sin ramme. Døren monterte del av denne type lås er en stor boks med en kjent nøkkel-spor. Jamb monterte del av denne type lås inneholder et spor for nøkkelen-opererte bolt og en streik plate, som i vanlige dørlåser.

kjede~~POS=TRUNC bolter

Ofte finnes i hotellrom, en kjede svinger fra den dørmonterte parti av denne type lås. En skiveformet hode festet til enden av kjedet direkte i en kanal som monteres til det dør-stender. Gled inn i kanalen som forbinder kjeden hode døren og karmen monterte del av låsen og hindrer døren fra fullstendig åpning. Plasseringen av kjeden og kanalen kan bli reversert slik at kjedet blir montert på karmen og kanalen til døren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com