Forskjellen mellom en-seter og en sovesofa

October 17

Forskjellen mellom en-seter og en sovesofa


Ved første øyekast, kjærlighet seter og sofaer ser ganske like. De har begge armer, hevet rygg og sitteputer. Men den viktigste forskjellen mellom de to delene av stue møbler ligger i størrelsen. En sofa er designet for å sete tre eller flere personer, mens en kjærlighet sete er utviklet for å sete to. Også, mens de to møblene er tydelig brukt i samarbeid med hverandre i dag, har de forskjellige røtter: en funksjonell, en lunefull.

sofaer

Uten tvil den mest allsidige og brukte møbel i moderne boliger, er sofaen ofte ansatt for å legge til komfort til lesing, se på TV, gjør lekser, eller selv å spise middag. I tillegg sofaer er også statussymboler, viser av eierens smak og viser hennes sans for stil. Videre ble sofaen ment å være et element av komfort og funksjonalitet. De første utgavene av sofaen, som stammer fra det 17. århundre, hadde ofte avtakbare armlener så sofaen kunne brukes som en seng. Ordet "sofa" er tyrkisk, stammer fra deres ord for den samme varen, "suffah."

Love Seat Origins

Selv om navnet "love seat" har kommet for å referere til den krympede sofa vanlig i hjem i dag, kan det også referere til en S-formet benk som gjør at to personer til å sitte vendt mot hverandre. Først vanlig i viktoriansk tid ble disse kjærlighet seter ofte trukket med fine tekstiler og eies av de rike. Men de til slutt gikk ut av stilen på grunn av deres fjollete naturen.

sofaer

Selv om begrepet "sofaen" er fortsatt brukes til sofaer i dag, ble sofaer gang lett polstret, straight-støttet benker, selv om de ble senere utstyrt med fjærer i putene. Derfor var de ganske ulik de komfortable møbler som vi hvile i dag. Men navnet sofaen ble først brukt i det 14. århundre, avledet fra det franske uttrykket "se coucher", som betyr "hvile".


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com