Hvordan få katten urin ut av en sofa med Baking Soda

April 19

Hvordan få katten urin ut av en sofa med Baking Soda


Selv de mest veloppdragne katter har uhell av og til på grunn av stress, alderdom eller bortfalt trening. Cat urin er notorisk stinkende og flekker nesten alle stoff. Fjerne cat urin lukt og flekker fra en sofa kan være en krevende oppgave. En rekke vanlige rengjøringsmidler hevder å gjøre kort prosess med katten urin flekker. De samme resultatene kan hadde for liten eller ingen kostnad ved bruk av en vanlig ingrediens som finnes i de fleste kjøkken og dagligvarebutikker.

Bruksanvisning

En Spritz området med rent vann. Blot urinen flekk med et rent håndkle. Sug opp så mye av urin som mulig.

2 strø bakepulver over urin flekk. Bruk nok natron til å dekke urinen flekken.

3 Bland en kopp vann med en dråpe oppvaskmiddel. Unngå oppvask vaskemidler med blekemiddel eller blekemiddel substitutter.

4 Hell vannet og oppvaskmiddel løsning over natron. Hell nok av løsningen, slik at natron når en tynn, pastalignende konsistens. Ikke tilsett så mye vann at natron blir en rennende væske. Den mengde oppløsning som brukes avhenger av størrelsen av flekken.

5 Scrub natron lime inn i urin-farget sofa. Bruk en skrubb børste til å arbeide natron i sprekkene i stoffet.

6 La natron til tørk. Når det er tørt, blir det en løs pudder igjen.

7 Støvsug natron opp. Blot området med en ren, fuktig håndkle for å fjerne eventuelle gjenstridige partikler.

8 Spritz området med en 50/50 blanding av eddik og vann. Syren i eddiken fjerner noen langvarig lukt fra sofaen. Når det er tørt, forsvinner eddik lukt.

Hint

  • Ren urin flekker på sofaen så snart som mulig. Jo lenger urinen sitter, jo vanskeligere er det å fjerne.
  • Ved hjelp av natron og vann kan misfarge eller skade noen stoffer. Test et lite synlig sted på sofaen før du rengjør urin flekk.
  • Hvis urin lukt eller flekker henger, bør du vurdere å investere i et kommersielt forberedt enzym renere. Enzym rengjøringsmidler er laget av bakterier som spiser organisk materiale som utgjør katt urin.
  • Ikke gni håndklær over urin flekk i en back-og-tilbake bevegelse. Gjør du det sprer urin rundt og er bakvendt å plukke opp urinen. Bruk kraft over stedet i stedet. Tilsvarende vil ikke skrubbe i en back-og-tilbake bevegelse. Scrub i en sirkulær bevegelse fra kanten av flekken innover.
  • Ingen hjem rette er 100 prosent garantert å fjerne katten urin flekker fra sofaer. Hvis sofaen er laget av en hard-to-clean materiale eller flekken er vedvarende, be om hjelp fra en profesjonell møbeltrekk renere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com