Hvor dypt å plante Tiger Lily pærer

January 27

Hvor dypt å plante Tiger Lily pærer


Tiger liljer er en av mange asiatiske hybrid liljer. Tigeren lilje er kjent for sin hardførhet og dens oransje og svart vekslande.

minimum Dybde

University of Florida Gartnere foreslår å plante blomsterløk minst 2 inches fra bakken overflate. Vellykket dyrkere også plante løker 3 til 5 inches i bakken.

Stem Roots

Som de fleste planter, tiger liljer har et rotsystem som støtter den voksende plantens skudd, eller stammen. Tiger liljer har også en stilk rot, en rot som vokser over pæren og strekker seg til over bakken stammen. Stammen root tar opp mesteparten av den voksende plante næringsstoffer og er avgjørende for sunn tiger lilje utvikling. Siden stammen roten krever plass til å vokse, dyp planting - 2 til 5 inches under bakken - er nødvendig.

formering

Tiger lilje pærer er mindre enn for gjennomsnittet lilje. Pærene eller bulbils, er vanligvis svart og vokse langs tiger lilje er stammen. Tiger liljer formeres ved å plante de små "bulbils" i rader. Gartnere fra det nordamerikanske Lily Society har funnet ut at ett til to år etter bulbil plante hagen din vil ha et stort antall av tiger liljer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com